Podzimní inspirace z butiku The Woman

Jak vypadají aktuální kolekce v brněnských módních buticích? I v tomto směru vám tady, na blogu, často předávám inspiraci! Dnes mám pro vás reportáž z obchodu The Woman, kde najdete krásnou italskou módu! A je tu rozhodně z čeho vybírat – butik je už plný novinek! Mrkněte na článek se spoustou fotek… ;)

Jedním z obchodů s oblečením, který v Brně určitě stojí za pozornost, je právě malý butik The Woman, který najdete v Králově Poli, na ulici U Červeného mlýna 613/4. Mají tady tolik úžasných věcí – já bych si tady vždy vybrala spoustu kousků, které, věřte, v jiných obchodech nenajdete.

Při výběru oblečení dávám vždy raději přednost menším butikům, než obchodům velkých módních řetězců. Mám ráda určitý punc originality a vybírám takové věci, které jsou zajímavé, jedinečné… A přesně takové najdete i v obchodě The Woman.

Navíc, ochotně vám tu poradí a pomohou při výběru, což ve velkých obchodech rozhodně nebývá samozřejmostí.

Co v butiku The Woman aktuálně najdete?
The Woman nabízí krásnou módu od celé řady italských brandů. Ve všech případech se jedná o jedinečné, stylové a zajímavé věci – zkrátka, co kousek, to výjimečná záležitost, s propracovanými detaily.

Stylově tu koupíte oblečení pro každodenní nošení, ovšem, vyberete i kousky pro více slavnostní, okázalé příležitosti.

Mají tu třeba naprosto perfetkní džíny od značky Sexy Women – dobře sedí, mají krásné barvy, střihy – zvláště, pokud dáváte stejně, jako já, přednost střihům typu „boyfriend“, tak si tu vyberete. ;)

K džínům tu můžete nakombinovat zajímavé topy – trička, svetříky, nebo košile…

A pokud si potrpíte na ryze ženskou módu – šaty, sukně – tak i ty tu mají! Já právě tento typ módy upředňostňuji, šaty i sukně nosím celoročně a za každého počasí. Stačí jen vhodně zvolit doplňky – třeba k dlouhé sukni vypadá naprosto skvěle kožená bunda a tenisky!

Nafotila jsem vám tu i podzimní bundičky, kabátky – ty taky stojí za pozornost!

Jak se vám podzimní noviniky v butiku The Woman líbí? Za mě opět naprosto super! Stavte se je omrknout na vlastní oči, stojí to za to! ;)

Spoustu fotek mých outfitů z butiku The Woman omrkněte také ve fotogalerii!

Butik The Woman najdete na adrese U Červeného mlýna 613/4.

ODKAZ: THE WOMAN / facebook