Kosmetika: otestováno – kosmetika Dr. Hauschka

V dnešní kosmetické recenzi bych vám ráda představila několik výborných produktů od značky Dr. Hauschka, která nabízí čistě přírodní kosmetiku. Právě tato značka se mi na pleť opravdu osvědčila – produkty jsou příjemné, účinné a pleť po nich vypadá nádherně. Znáte kosmetiku Dr. Hauschka? 

Filosofie Dr. Hauschka je, že každá pleť může vypadat hezky – a každá pleť se může zbavit problémů, které jí trápí. Rozšířené póry, zvýšená mastnota, nebo naopak suchost pleti, nejsou stavy, které by nás musely trápit celý život. Dají se díky vhodně zvolené kosmetice změnit a tím tak uvést pleť do “normálního fungování”, které se projeví jejím krásným a jasným vzhledem.

Dr. Hauschka nabízí produkty pro různé typy pleti – ovšem, snahou této značky je navrátit pleť do správného stavu, který pak bude vyžadovat pouze běžnou péči, která neřeší žádné problémy.

Produkty Dr. Hauschka naprosto úžasně voní – toho si všimnete hned při prvním testování:) Vůně jsou výhradně přírodního původu. Všechny rostliny a bylinky využíváné v této kosmetice se pěstují s cílem právě pro toto kosmetické využívání, v bio a eko kvalitě. Důležité také je, že kosmetika Dr. Hauschka není testovaná na zvířatech a neobsahuje žádné látky živočišného původu (kromě včelího vosku).

Dr. Hauschka Čistící pleťové mléko
Ideální k odličování! Je opravdu velmi jemné, dokonale odstraňuje líčidla – a co je pro mě opravdu hodně důležité, vůbec neštípe do očí. Mám hodně citlivou pleť a mnoho přípravků vůbec netoleruji. S tímto krásně voňavým mlékem nemám vůbec problém. Má lehkou, nemastnou texturu a výborně odstraní i voděodolnou řasenku.

Pokožka vypadá po použití opravdu krásně. Je čistá, hydratovaná, jemná na dotek. A dokonale voní. Vůbec, ty vůně od Dr. Hauschka nejde nemilovat – alespoň, mně osobně vyloženě „sedly“.

Dr. Hauschka Rozjasňující pleťové tonikum
Další, dokonale voňavá věc, která pleti dodává nový jas! Tonikum pleť regeneruje, navrací ji svěžest a ztracený jas. Pleťové tonikum podporuje a podněcuje funkce pokožky a zároveň posiluje její látkovou přeměnu, reguluje objem vazivového vlákna a dodává pleti růžový a oživený vzhled. Textura je fluidní, příjemná, nelepí, ani nemastí.

Obecně, tonikum je pro mě už absolutním „must have“, co se týká odličování. Dříve jsem tonika nepoužívala, ale teď už si bez nich svůj odličovací rituál nedokážu představit. Tonikum pleť dočistí, hydratuje a dodá ji další prospěšné látky. Toto tonikum je opět výborné i na hodně citlivou pleť – což sama mohu potvrdit. Super je i aplikace ve spreji – můžete nanášet přímo na obličej… :)

Dr. Hauschka Růžový deodorant roll-on
V případě deodorantů se snažím vybírat takové, které nezatěžují pokožku a hlavně, neobsahují aluminiové soli. Přesně takto šetrný je i Řůžový deodorant od Dr. Hauschka. Krásně, květinově voní – vůně je opět zcela typická pro tuto značku. Musím říct, že deodorant je i účinný, zabraňuje pocení a eliminuje nepříjemný zápach. Určitě oceníte i to, že nezanechává bílé stopy. :)

Věřím, že pokud jste si kosmetiku Dr. Hauschka oblíbily, tento deodorant si vás získá také. Hlavně i díky své moc příjemné vůni a skvělé účinnosti.

Produkty značky Dr. Hauschka koupíte v široké nabídce na eshopu Notino.cz