Kosmetika – otestováno – korejské masky KORIKA

Věděli jste, že korejská kosmetika obecně patří k té nejlepší a nejkvalitnější na světě? Opravdu – v Koree existuje mnoho skvělých kosmetických značek a celá řada z nich je dostupná už i u nás. Já jsem měla nedávno možnost vyzkoušet úžasné plátýnkové masky, právě od korejské značky KORIKA – jsou pro pleť opravdu až neskutečně přínosné. Víc vám napíšu ve své dnešní recenzi. ;)

Jen si představte nádhernou pleť, kterou korejské ženy obvykle mívají. Bez jediné vady, vrásky, doslova alabastrovou! Takže – na kvalitě korejské kosmetiky opravdu něco bude. ;) Já se o tom už i doslova na vlastní kůži přesvědčila, od korejských kosmetických značek jsem toho vyzkoušela už poměrně dost a v naprosté většině případů to byla fakt bomba. :)

Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet úžasné plátýnkové masky od korejské značky KORIKA – jejíž produkty jsou dostupné na eshopu Notino.cz

Značka Korika ve svých produktech spojuje nejmodernější asijské kosmetické technologie s efektivními aktivními látkami a doménou této značky jsou právě zmiňované plátýnkové masky.

Plátýnkové masky KORIKA obsahují velké množství účinných látek, které se liší podle druhu každé z nich. V maskách KORIKA tak můžete nalézt například aktivní uhlí, jíl, 24karátové zlato, šnečí extrakt, výtažky z hedvábí, levandule, liči, aloe vera nebo vodu z ledovce či bambucké máslo.

Já vyzkoušela tři masky, každá s jiným složením účinných látek a každá s jiným přínosem pro pleť.

KORIKA StarBeauty, rozjasňující plátýnková maska s 24 karátovým zlatem

Tato maska je pro pleť opravdu blahodárná. Je vyrobena fermentační metodou z přírodní kokosové vody, která díky svým vlastnostem zajišťuje vynikající přilnavost.

Maska obsahuje právě 24 karátové zlato, které má regenerační a antioxidační vlastnosti a také, další účinnou látkou je kyselina hyaluronová, ta pleť hydratuje a dodává jí pružnost.

Celkově má maska pleť projasnit, intenzivně hydratovat a vyživit ji. Maska se aplikuje ve dvou krocích – nejprve na vyčištěnou pleť nanesete gel a poté přiložíte masku. Necháte cca 20 minut působit, po té masku sejmete, zbylý gel vmasírujete do pokožky.

Pleť je po použití tak nádherná! Jemná, viditelně hydratovaná a svěží.

KORIKA StarBeauty,  revitalizační hydrogelová maska se šnečím extraktem

Tato maska mě zaujala hlavně díky své poměrně nezvyklé složce, kterou je právě „šnečí extrakt“- o tom jsem už slyšela v souvislosti s vysoce efektivní ingrediencí, která se právě v korejské kosmetice používá.

Cílem této masky je opět pleť hydratovat, osvěžit ji, ale zároveň má maska i liftingový efekt, bojuje proti prvním vráskám a celkově pleť vypíná a zpevňuje.

Proti první masce s 24 karátovým zlatem se tato maska nanáším pouze jedním krokem – maska je už „nacucaná“ aktivními látkami, tudíž jen přiložíte na odlíčený a vyčištěný obličej. Opět necháte cca 20 minut působit, poté masku sejmete, zbytek aktivních látek vmasírujete do pokožky.

Pleť je po této masce okamžitě vypnutá, menší vrásky se nezdají tolik patrné. Znatelná je opět i intenzivní hydratace.

KORIKA NaturBeauty, rozjasňující plátýnková maska

Maska obsahuje výtažky z ovoce, které pleti přináší vitalitu a svěžest. Cílem masky je opět intenzivní projasnění, hydratace, ale i hloubková výživa, stejně tak má maska i anti-age charakter.

Opět se jedná o masku, která už obsahuje všechny aktivní látky – stačí přiložit na vyčištěný obličej a nechat cca 20 minut působit. Maska má i regenerační účinky – co mě potěšilo, tak všechny masky KORIKA jsem skvěle snesla i na své citlivé pleti, masky nedráždí, neštípou a celkově jsou na obličeji velice příjemné.

Dopřát si jednou za pár dnů skvělou a kvalitní masku, může být pro pleť skutečně vzpruha, přesvědčte se o tom také… :)