Kosmetika: otestováno – ECO kosmetika Winni’s

Trápí Vás citlivá pokožka a musíte si v ohledu na ni vybírat také vhodnou kosmetiku? Pak Vás možná potěší a inspiruje moje dnešní kosmetická recenze – představím Vám totiž právě kosmetické produkty ideální pro citlivou pleť.

Nedávno jsem Vám na blogu psala recenzi přípravků italské ECO značky Winni’s (více ZDE). Winni’s ovšem nenabízí pouze drogerii – čistící a prací prostředky – ale také pleťovou kosmetiku.

A čím je právě kosmetika a drogerie Winni’s Naturel tak zajímavá a kvalitní?
Jedná se produkty, které jsou v ECO kvalitě, neobsahují fosfáty, barviva, nikl, kobalt, chrom, na výrobu nejsou použité žádné živočišné složky – všechny věci jsou veganské. Zároveň, přípravky nejsou testované na zvířatech, jsou zcela rozložitelné v přírodě a jejich obaly jsou recyklovatelné.

Všechny věci této značky jsou tedy šetrné nejen k nám, lidem, ale také k přírodě.
Skvělé pro nás, lidi s citlivou pletí je, že všechny tyto přípravky jsou vynikající právě pro exematiky, alergiky, ale i pro děti.

Já otestovala 6 produktů z řady tělové a pleťové kosmetiky – a tady jsou moje dojmy a postřehy.

Winni’s Naturel Sapone Intimo Thé Verde – Tekuté mýdlo pro intimní hygienu
Ultra jemné mýdlo pro intimní hygienu. Pokožka v intimních partiích je obzláště citlivá a při nevhodně zvoleném mycím gelu může docházet k podráždění.

Toto tekuté mýdlo Winni’s je obohacené o extrakty ze zeleného čaje, koriandru a aloe vera. Pokožku nijak nedráždí, nevysušuje, nealergizuje.

Mýdlo obsahuje pouze přírodní organické složky.
Textura je jemná, gelová, vytváří jemnou pěnu. Vůně je znatelná, jemná, nijak agresivní.

Stejně, jako ostatní produkty značky Winni’s, je toto mýdlo v ECO kvalitě, neobsahuje parabeny, chemická rozpouštědla, barviva…

Cena mýdla je 109,- za 250ml.

Winni’s Naturel Gel Doccia Thé Verde – Sprchový gel
Opět přípravek, který je ideální na velmi citlivou pokožku a pokožku se sklonem k alergiím. Přípravek je opět ve vynikajícím složení, obsahuje přírodní látky – hlavními složkami jsou organické extrakty ze zeleného čaje a břízy.

Gel je velmi jemný, vytváří pěnu a pokožku dobře vyčistí. Skvělé je, že vůbec nevysušuje – což některé sprchové gely bohužel dělají. Po použití – osprchování je pokožka dlouho příjemná a provoněná. Vůně je svěží.

Tento sprchový gel jsem testovala i na velmi citlivé pokožce svých dětí – oba synové trpí v různém rozsahu atopickým exémem. Ani je tento gel nijak nedráždil, neštípal, jejicho pokožka byla po umytí hezky zklidněná.

Gel opět neobsahuje parabeny, silikony a další nevhodné chemické látky.

Cena je 85,-.

Winni’s Naturel Shampoo Thé Verde – Šampon
Šampon vhodný pro všechny typy vlasů, opět je skvělý i pro ty z nás, kdo máme citlivou pokožku. Šampon je obohacený o organické extrakty ze zeleného čaje, kaštanu a také obsahuje přírodní proteiny. Všechny složky jsou pouze organické a přírodní.

Šampon bohatě pění, stačí malé množství k aplikaci. Vůně je příjemná, svěží. Vlasy jsou po umytí krásně lesklé, se znatelným objemem. Co mě moc potěšilo – mám více mastné vlasy, ale po tomto šamponu byly vlasy hezké i třetí den po umytí – a to je v mém případě co říct:)

Šampon díky svému velmi přírodnímu složení nezpůsobuje žádné podráždění a alergické reakce. Vhodný i pro děti – pro celou rodinu:)

Cena je 95,-.

Winni’s Naurel Balsamo – Kondicionér
Vhodným doplňkovým produktem k výše uvedenému šamponu je tento kondicionér – usnadňuje rozčesávání. Bez kondicionéru si mytí vlasů už neumím představím – mám vlnité vlasy a velmi špatně se rozčesávají.

Balzám Winni’s Naturel opět obsahuje výtažky ze zeleného čaje, kaštanu – právě extrakt z kaštanu je skvělý na rozčesávání.

Po použití jsou vlasy krásně lesklé a opravdu jdou česat snadno.
Konzistence balzámu je krémová, příjemná, vůně je indentická, jako u šamponu.

Opět ideální pro ty, kdo mají citlivou pokožku se sklonem k podráždění.

Cena je 95,-.

Winni’s Naturel – Odličovací ubrousky
Odličovací ubrousky jsou super na cestování a vlastně i kdykoliv jindy, kdy požadujete rychlé a kvalitní odlíčení.
Tyto ubrousky Winni’s jsou opravdu vynikající. Velmi jemné, příjemně se s nimi odličuje – a také efektivně. Po použití je pleť moc hezká, čistá, svěží a příjemná na dotek.

Co mě potěšilo – ubrousky dobře odličují i oči, řasenku – a i v oblasti očí jsou velmi jemné a nezpůsobují žádné podráždění. Právě u očí mám s mnohými odličovacími přípravky bohužel i špatné zkušenosti.

Ubrousky Winni’s neobsahují alkohol a jsou oftalmologicky testované. Voní krásně, po zeleném čaji. Účinnými složkami jsou mimo jiné výtažek z měsíčku a také heřmánek.

Odličovací ubrousky Winni’s jsou opět ideální i na velmi citlivou pleť, jsou vyrobené z certifikované biologicky rozložitelné bavlny.

Cena – 79,-.

Winni’s Naturel – Vlhčené ubrousky na ruce.
Vlhčené ubrousky na ruce jsou pro mě naprostý „must have“ :) Hlavně od té doby, co mám děti. Vy, maminky, asi samy dobře znáte, že vlhčené ubrousky po ruce jsou prostě výhra:) Hodí se často, kdekoliv.

Navíc, já sama opravdu nemám ráda pocit špinavých rukou – a pokud nemám možnost si je umýt, jsou řešením právě vhlčené ubrousky.

Tyto do značky Winni’s jsou velmi jemné, osvěžující a pro pokožku šetrné. Obsahují výtažky z aloe vera a lněného semínka. Voní příjemně, svěže. Díky velmi přírodnímu složení, bez chemických látek, jsou tyto ubrousky opět ideální i pro děti – pro které se zkrátka víc než hodí:)

Navíc, co mám sama s mnohými jinými čistícími ubrousky zkušenost – častokrát je bohužel složení některých pro děti vyloženě nevhodné. U těchto od Winni’s si můžete být jisti naprostou kvalitou a šetrností.

Cena je 62,-.

Kosmetiku a drogerii Winni’s Naturel koupíte buď přes eshop, viz odkaz níže, v Brně pak prodejnu najdete na ulici Říčanská 13, v Bystrci.

ODKAZ: DROGERIE MADEL / web, eshop
ODKAZ: DROGERIE MADEL / facebook