Jarní kolekce v O BAG Store!

Kabelky O BAG se stále těší obrovské popularitě – a já se vlastně ani nedivím:) Značka Full Spot, která O Bag & spol. navrhuje a vyrábí, totiž neustále přichází s mnoha novinkami – které stojí za to! Které to aktuálně jsou? Čtěte dál…:)

Musím sama uznat – klobouk dolů – značka O Bag se na módním trhu stala opravdovým fenoménem a pevně věřím, že právě jméno „O BAG“ spojené s charakteristickým designem stylové kabelky už není nikomu cizí…:) Zkrátka, fenomén O BAG se stále těší velkému zájmu a nás, ženy, prostě baví. Je to i tím, že italský brand Full Spot, který stojí za samotnými návrhy a výrobou, často představuje novinky – nové produkty, doplňky, které rozhodně stojí za zmínku a také, za seznámení se. A jaké novinky se týkají aktuální sezóny?

Je jich opět spoustu!

Jarní kolekce pro tento rok je složena ze tří hlavních témat, kdy se na kabelkách opět objevují nové motivy, vzory a také, materiály.

Prvním tématem je „Cruise Code“ – je ve znamení jemných vzorů, např. vzoru připomínající kávové zrnko. Naprostou novinkou je také „obleček“ na kabelku v krásné, lososové barvě.

Daším tématem je „Lyrical Nature“ – hlavním motivem jsou rozkvetlé vzory inspirované Orientem.

Posledním, třetím novým tématem je „Global Beats“ – na kabelkách jsou denimové vyšívané lemy, denimové vnitřní tašky a další doplňky. Kolekce je celkově velmi elegantní a stylová.

Další novinkou pak je, že kabelka O FIFTY se dá nyní nově doplnit popruhy a držadly – vznikne tak krásný a elegantní batůžek.

Značka O BAG stále nabízí nespočet kreativních nápadů, jak si svůj vysněný model seskládat. K dispozici je velká škála nejrůznějších barev a typů „těla“ – tedy hlavní části kabelek. Dále si pak svoji kabelku můžete „vystylovat“ krásnou vnitřní taškou, kdy máte opět na výběr, můžete si vybrat zimní, či letní lem, různé druhy uší, nebo dalších doplňků, které z Vaší tašky udělají naprostý originál.

O BAG STORE ovšem kromě těchto geniálních kabelek nabízí i další vychytané věci, které rozhodně stojí za pozornost – hodinky O CLOCK a O CLICK, náramky O BRACELET, nebo brýle O SUN…

Stavte se do O Bag store mrknout na novou kolekci na vlastní oči, stojí to za to!

Na spoustu fotek novinek z O Bag Store se podívejte také do fotogalerie!

V Brně O BAG STORE najdete v centru, na České ulici a nově také v Galerii Vaňkovka, v 1. patře.

ODKAZ: O BAG STORE / facebok