Kosmetika: otestováno

Je tu další díl mé oblíbené rubriky „Kosmetika: otestováno“ – ve které Vám představuji zajímavé kosmetické vychytávky, které se mi dostaly do rukou a které jsem mohla vyzkoušet…

…dnes mám pro Vás celkem 7 zajímavých produktů, kdy každý slouží k něčemu jinému, ovšem, každý z nich stojí za pozornost. Zkrátka, jedná se o věci, které mě opravdu zaujaly a které mě překvapily svou účinností, vůní, nebo inovativním složením. Nebudu Vás déle napínat, tady ty kouzelné věcičky jsou:

Photo 29.10.15 10 30 46

Začnu prvním produktem od mého doslova milovaného brandu NUXE. Můžu Vám říct, na této značce mám už asi závislost:) Získala jsem ji tedy zejména díky dokonalé vůni, kterou většina produktů voní – ano, je to vůně slavného olejíčku Huile Prodigieuse, který je fenomenálním produktem této značky. Olej byl mým vlastně prvním přípravkem od NUXE, ale brzy následovaly další. Miluju jejich medovou řadu, ta taky krásně voní, skvělý je krém na ruce, dokonalý parfém (s vůní zmiňovaného oleje) a nebo tento sprchový gel – Prodigieux huile de douche!

Photo 29.10.15 10 22 26

Možná si řeknete „sprcháč – co na něm může být tak extra?“ Tento ale „extra“ fakt je. Za prvné – voní a voní božsky – ano, právě a opět zase stejně, jako olej (a já moc dobře vím, že tu vůni mnoho z nás – holky, že? – zbožňuje. Za druhé – obsahuje velmi jemné, zlatavé třpytky, které propůjčí pokožce krásný, zlatavý nádech. A za třetí – a to je asi i to nejdůležitější – po použití je kůže opravdu krásná, vláčná, hebká a příjemná na dotek. Prostě NEJ NEJ NEJ sprcháč ever. A hotovo.:)

Photo 29.10.15 10 22 34

V Brně ho koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: Chytrá lékárna/web, Chytrá lékárna/facebook
ODKAZ: Nuxe Czech Republic/facebook

Druhá milovaná kosmetická záležitost – krém na ruce ze Sephory! Jo i krém na ruce dokáže být skvělý! Krémy na ruce používám už řadu let a vůbec se bez něj neobejdu. Přímo nesnáším pocit suchých rukou a právě na toto dost trpím:( Takže dobrý krém je pro mě velmi důležitý. Nedávno jsem vyzkoušela tento krém Let it snow z parfumerie Sephora a můžu Vám potvrdit, že je velmi příjemný!

Photo 29.10.15 10 22 53

Co mě u krému zajímá jsou dvě věci – vůně a to, zda Vám udrží ruce na delší dobu hezky vláčné a příjemné. Oba tyto body krém Let it snow splňuje! Voní krásně (až „parfémově“) – kořeněně, smyslně. Krásná vůně! Textura je možná lehce hutnější, ale přesně to je u krému na ruce nutnost! Často si i říkám, že právě podle hutnosti krému na ruce poznám jeho kvalitu. Tento krém dá rukám příjemný pocit hebkosti, kůže je při pravidelném používání evidentně hydratovaná, vyživená. Super!

Photo 29.10.15 10 22 56

Krém Let it snow koupíte v parfumerii Sephora (v Brně v Olympii).

ODKAZ: Parfumerie Sephora/web, Parfumerie Sephora/facebook

Na řadě je další, božsky vonící záležitost, které jsem věrná už několik let! Tělový kokosový sprej od Yves Rocher! Vůni kokosu miluju. Připomíná mi exotiku, dovolené, prázdniny a pohodu. Kdykoliv cítím kokos, vzpomínám na léto – a to i díky tomuto tělovému spreji. Je dokonalý!

Photo 29.10.15 10 22 41

Tento úžasný kokosový sprej jsem v Yves Rocher objevila už fakt dávno. Ale doslova jsem si ho zamilovala a je mým častým společníkem už mnoho let. Používám ho tedy hlavně v létě, ale i v zimě – pokud zatoužím po svěží a lehké vůni – po něm sáhnu. A pokud Vás nebaví kokos, můžete vyzkoušet z celé řady dalších, božsky vonících tělových sprejů, které značka Yves Rocher nabízí! Já i na jejich další produkty pro péči o tělo nedám dopustit:)

Photo 29.10.15 10 22 45

Kosmetiku Yves Rocher sežente v Brně např. v Galerii Vaňkovka, nebo v Olympii.

ODKAZ: Yves Rocher/web, Yves Rocher/facebook

Další produkt je od mého velmi oblíbeného kosmetického labelu Benefit. Právě Benefit totiž nabízí fakt geniální vychytávky, které Vám pomohou vykouzlit skvělý look. Co je ale naprosto zásadní – produkty Benefit jsou opravdu velmi účinné. A přesně to potvrdila i tato novinka, kterou je vůbec první BB krém určený primárně na oční víčko. Air Patrol!

Photo 29.10.15 10 23 16

Ano, čtete správně, jde fakt o BB krém, který se nanáší na oční víčko. Jeho cílem je barevně sjednotit pokožku, minimalizovat červené žilky a také „podržet“ oční stín. Naprosto skvělý je aplikátor, který je vyrobený z paměťové pěny – která je velmi jemná, příjemná – zkrátka, ideální na oko. Stačí lehce přetřít, prsty pak eventuelně „vklepat“ do pokožky. Oko vypadá skvěle – projasněně, svěže! A to se přece – hlavně co se očí týká – dost hodí:)Photo 29.10.15 10 23 25

Kosmetiku Benefit koupíte v Brně v parfumerii Sephora.

ODKAZ: Parfumerie Sephora/web, Parfumerie Sephora/facebook
ODKAZ: Benefit Cosmetics Czech Republic/facebook

Na řadě jsou dva skvělé produkty značky KLORANE, které vlasům vrací hustotu a vitalitu! Vlasy jsou mým velkým problémem už hezkou řadu let. Mám velmi jemné vlasy, bez objemu a – bohužel – mám jich i málo… Zkrátka, vlasy a problémy s nimi spojené řeším už dlouho a neustále hledám cokoliv nového, co by mi mohlo pomoct.

Před časem jsem začala pro péči o vlasy používat výhradně produkty značky Klorane, které jsou čistě přírodní, využívají léčivé síly rostlin a jsou opravdu velmi efektní. Právě tato kosmetika mým vlasům vyloženě sedne a věřím, že si právě od Klorane může najít úplně každý právě ten svůj produkt, který mu bude vyhovovat. Nabídka je opravdu velmi široká a jednolivé přípravky jsou zaměřené na řešení každého problému s vlasy. Já teď vyzkoušela tyto dvě věci, které obsahují esenciální výtažky z oliv a jsou opravdu skvělé!

Photo 29.10.15 10 21 20

Klorane – šampon s eseciálním výtažkem z oliv – tento šampon obsahuje velmi zajímavou složku – vodu z oliv – která je účinná v boji proti stárnutí vlasů. Tato péče je určená především pro ty vlasy, které jsou mdlé, bez lesku, „bez života“, chybí jim objem a síla.

Photo 29.10.15 10 21 37

Což je právě i můj případ. A můžu potvrdit, že i tento šampon je naprosto skvělý, už po prvním použití je vidět, že vlasy jsou mnohem hezčí, plné života. Nemusíte se ani obávat, že ve spojitosti s použitím složky z oliv se budou Vaše vlasy víc mastit – tohoto jsem se bála trochu i já, ale opravdu tomu tak není. Zkrátka, je to opravdu zázračný šampon, který dokáže Vašim vlasům prokázat velkou službu.

Druhým produktem ze stejné řady je koncentrát, který se neoplachuje, jehož cílem je opět vrátit vlasům hustotu a vitalitu.

Produkt tohoto typu jsem vyzkoušela vůbec poprvé a jsem z něj skutečně nadšená! Stačí nastříkat na vlasy po umytí a lehce vmasírovat. Tento přípravek zároveň revitalizuje vlasovou pokožku, zvětšuje průměr vlasu a vlasy celkově posiluje. Ve spojení se zmiňovaným šamponen je to naprosto optimální péče, která vlasům vrátí ztracenou sílu. Určitě vyzkoušejte:)

Photo 29.10.15 10 22 07

Produkty Klorane v Brně koupíte v Chytré lékárně na České, kde najdete i „Botanický koutek“ (více na blogu ZDE) – kde Vám pomůžou najít vhodný produkt Klorane právě pro Vaše vlasy.

ODKAZ: Chytrá lékárna/web, Chytrá lékárna/facebook
ODKAZ: Klorane/web

A poslední produkt, který Vám v dnešní recenzi představím – novinka od mé oblíbené značky Avene: PhysioLift – výplň vrásek!
S vráskami už se nějaký ten čas potýkám a uvědomuji si, že mi „jsou v patách“. Už mi není 20 a dokonce, bohužel, ani 30, tudíž je vhodná protivrásková péče v mém případě opravdu na místě. Na značku Avene nedám mnoho let dopustit. Seznámila jsem se s ní díky mé mamince, která pro tuto společnost pracovala a doslova na vlastní kůži jsem se v případě mnoha produtků přesvědčila, že se jedná opravdu o skvělé a velmi účinné věci.

Navíc – jsem alergik a mám velmi citlivou pleť. A produkty Avene mi dokonale vyhovují, moje pokožka je snáší zcela bez problémů. Což je pro mě v případě kosmetických produktů naprosto zásadní.

Zpátky ale k oné novince – PhysioLift. Tento produkt má jasný cíl – vyplnit vrásky – ovšem a samozřejmě, neinvazivní cestou.

Photo 29.10.15 10 23 04

Přípravek se nanáší – ideálně jednou denně – přímo na viditelné vrásky, které při pravidleném používání opravdu ztrácejí na viditelnosti. Já tento produkt aplikuji převážně na čelo a mezi obočí – právě zde mě totiž první vrásky trápí nejvíc.

Skvělá je i textura tohoto přípravku – velmi jemná, pěnová, dokonale se do vrásek vstřebává. Přípravek opět snáší moje velmi citlivá pleť zcela bez problémů – takže ti z Vás, kdo jen tak nějaký kosmetický produkt nesnesete, zkuste toto – navíc, očekávejte velmi pozitivní efekt:)

Ideální produkt zejména pro ty více patrné a hlubší vrásky. Já tento přípravek testuji třetím týdnem a jsem opravdu moc spokojená, protože efekt je vidět!

Photo 29.10.15 10 23 09

Kosmetiku Avene koupíte opět v Chytré lékárně.

ODKAZ: Chytrá lékárna/web, Chytrá lékárna/facebook
ODKAZ: Avene/web