Hairburst. Spása pro moje vlasy!

Už jste si někdy samy sobě, položily otázku, co byste na sobě nejraději změnily? To, co se týká Vašeho vzhledu? Já myslím, že na toto se někdy, podvědomě, zeptá každá z nás… A věřím, že každá z nás se sebou není 100% spokojená a NĚCO by na sobě ráda změnila… Některou trápí malá výška, jinou větší nos, někoho malé poprsí, nebo větší zadeček… A znám spoustu holek, žen, které trápí jejich vlasy. A do této skupiny patřím i já…:(

Víte, na první pohled, kdo mě kdy viděl, Vám to tak připadat nemusí – mám vlnité vlasy, které jsou snem spousty žen, tedy, co ze zkušnosti vím. Ale věřte, že já bych kolikrát mnohem raději brala vlasy rovné. Moje vlasy zkrátka nejsou takové, jaké bych si je přála mít, a to rozhodně ne kvůli jejich „kudranosti“…

Co mi na mých vlasech vadí, je jejich kvalita a jejich počet:))) Příroda mi prostě nenadělila hustou hřívu, takovou, kterou bych si přála. Navíc, mám vlasy jemné, často zplihlé, bez objemu, bez tvaru… Mými nejlepšími kamarády jsou proto gel, lak a tupírovací hřeben, abych vypadala, že na té hlavě „něco mám“… Ovšem často svoji „vlasovou image“ řeším kšiltovkou, protože se na tu hrůzu prostě nemůžu dívat…:)

Zkrátka, moje vlasy mě každý den při pohledu do zrcadla trápí a jen málokdy jsem s nimi byla spokojená.

A jsou dvě věci, které jsou pro vlasy, potažmo pro Váš účes, velmi důležité. Za prvé je to dobrý účes, který Vašim vlasům pomůže – je adekvátní jejich kvalitě, hustotě… Já opravdu můžu zapomenout na dlouhé vlasy po pás – jednak mi tak nikdy nenarostou a jednak by mi tento účes vyloženě neslušel. Představuji si, že bych vypadala zplihle, jako Vodník Česílko, co se právě vynoří ze svého rybníčku:)

Pro mě je optimální volbou krátký střih, který nosím už mnoho let. Někdy jsem ostříhaná skutečně na krátko – kdy mám vlasy dlouhé tak 5cm (v kudrnatém stavu lehce připomínám ovci:), jindy se „odvážu“ a nechám si vlasy narůst, abych mohla nosit svůj mini culíček:) Každopádně, co se střihu týká, jsem spokojená a naprosto důvěřuji svému kadeřníkovi, který přesně ví, co si můžu dovolit:) Vím, že pro mě, co se vlasů týká, dělá maximum. Mimochodem – kadeřník se jmenuje JAKUB BUDÍNSKÝ a je z kadeřnictví Jacob & The Stylers, rozhodně doporučuji, je to to nejlepší kadeřnictví tady v Brně, kam můžete své vlasy bez obav svěřit (více zde – Jacob & The Stylers/web).

Druhou věcí, která Vaše vlasy může změnit, jsou vhodné vitamínové doplňky. Lékárny jsou jich poměrně plné a určitě by Vám zde doporučily spousty přípravků, které Vám „zaručeně“ pomůžou. No, upřímně, já nikdy žádné z nich nevyzkoušela. Proč? Zkrátka jsem v tomto směru dost skeptická a prostě nevěřím…

Až jsem na internetu zaregistrovala přípravek HAIRBURST, na který jsem četla velmi kladné recenze. Můžu Vám říct, i v tomto případě jsem odolávala dost dlouho, ale spousty spokojených zákaznic a hlavně, fotky, kdy je patrný rozdíl před užíváním a po něm, mě donutily tento zázrak vyzkoušet. Na rovinu? Zázrak to opravdu JE!!!:)
O co se jedná? Přípravek HAIRBURST obsahuje ideální kombinaci vitamínů, minerálů a živin, které jsou nezbytné pro správný růst Vašich vlasů. Podotýkám, že tento přípravek je čistě na rostlinné bázi, nemusíte se tedy bát, že svému tělu v nějakém ohledu uškodíte.

12002984_416288618565439_436629698023646274_n
Konkrétně – produkt obsahuje selen, zinek, kyselinu hyaluronovou, vitamíny A, C, D, komplex vitamínů B, biotin, kolagen a celou řadu dalších prospěšných látek (přesné složení najdete ZDE)

Už po MĚSÍČNÍM užívání tohoto skvělého přípravdku opravdu můžete pozorovat změnu. Vlasy jsou hustší, lesklejší a mnohem rychleji Vám rostou. Na první pohled vypadají opravdu kvalitněji.

Tady je moje srovnání – vlasy před začátkem užívání a po skončení:

Photo 14.10.15 13 17 09

Vnímám i takové ty jemné, vlasové podrosty, které byly patrné hned u čela, u začátku růstu vlasů – bylo vidět, že mi navíc rostou i vlasy úplně nové. Což mě potěšilo asi nejvíc, protože mě opravdu asi nejvíc trápí malá hustota vlasů.

Photo 14.10.15 13 17 55

Co bylo ovšem nejvíc patrné, byl rychlý růst vlasů. Mnohem rychlejší, než jsem byla dříve zvyklá. Zkrátka, děly se opravdu zázraky, které byly vidět! Můžu Vám zcela na rovinu říct, že nic lepšího jsem pro své vlasy udělat nemohla. A mrzí mě, že jsem tento zázračný produkt neobjevila už mnohem dřív.

Photo 14.10.15 13 18 47

Holky, co Vás trápí vlasy – jemné, zplihlé, bez objemu, pomalu rostoucí, matné…Vám všem HAIRBURST pomůže. Opravdu.

Photo 14.10.15 12 22 44

Přípravek Hairburst si můžete objednat přímo na stránkách HAIRBURST, viz odkaz níže.

ODKAZ: HAIRBURST/web

ODKAZ: HAIRBURST/facebook

Sledujte HAIRBURST i na Instagramu: @hairburst_sk_cz