Parov Stelar v Brně – soutěž o vstupenky v hodnotě 50 000,-!

The Parov Stelar Live míří 11.12. 2015 do Brna! A v soutěži na blogu můžete na tuto jedinečnou událost vyhrát vstupenku VIP DIAMOND v hodnotě 2500,-!!! A mám jich pro Vás celkem 20 :)

Po vyprodaném pavilonu G1 a aréně HANT v Bratislavě, přijíždí kompletní sestava THE PAROV STELAR LIVE po necelých dvou letech zpět do Brna, aby představila své nové album The Demon Diaries a pokusila se vyprodat ještě větší prostory a dosáhla tak návštěvnického rekordu!

11796183_476670949159291_1271521607593388668_n-830x308

Parov Stelar LIVE se po tomto fenomenálním úspěchu do Brna po téměř dvou letech vrací – tentokrát svým mnoha českým i slovenským fanouškům představí v rámci koncertního turné své zbrusu nové album The Demon Diaries, nebudou ale chybět jeho starší hity! Pokud jste už některé ze singlů z nového alba slyšeli, jistě už tušíte, že se bude jednat opět o velkolepý zážitek. Právě album The Demon Diaries je výjimečně hodnoceno také hudebními kritiky – v mnoha ohledech se jedná o zatím nejvýraznější, nejosobitější a nejzábavnější hudební počin, který má Parov Stelar „na svědomí“ – více ZDE.

A blog COOL BRNO BLOG, jakožto hlavní mediální partner koncertu, má pro Vás jako JEDINÝ volné vstupenky na koncert, o které je tu soutěž! Celkem 20 výherců může získat vstupenku VIP DIAMOND, v hodnotě 2500,-!!!

VIP DIAMOND VSTUPENKA ZAHRNUJE:

 

Privátní galerie pro omezený počet hostů, umístěná přímo naproti podiu Parov Stelar (viz. mapka)
zdarma neomezená konzumace ALKO / NEALKO nápojů
– samostatný vchod z boční části pavilonu B
– vlastní galerie s přímým výhledem na hlavní stage a s posezením, šatnou
– hlídané a soukromé WC
– zdarma catering & ovoce & party crackers
– možnost navštěvovat také VIP prostory a plochu

Co udělat, pokud chcete vstupenku vyhrát? 

Stačí dát „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG a nasdílet příspěvek o soutěži na Váš FB profil. Po ukončení soutěže vylosuji 20 z Vás, kdo vstupenky získáte.

ODKAZ: PAROV STELAR/facebook/událost
ODKAZ: PAROV STELAR/oficiální předprodej