Kolekce PINKO v PFB Concept Store

Věřím, že italský módní label PINKO jistě budete znát – jsou to krásné, velmi ženské věci – oblečení, ale i doplňky a kabelky. Co ovšem možná nevíte, tak právě tuto skvělou značku nabízí i brněnský multibrand PFB Concept Store. K dostání je zde pestrá jarní kolekce této značky a rozhodně stojí za představení. Vzhledem k současné situaci u nás si vše pak můžete prohlédnout a také koupit přes eshop www.pfbconceptstore.cz Víc informací k novinkám PINKO a také mnoho fotek v následujícím článku!

Značka PINKO si určitě zaslouží, abyste ji poznaly, milé dámy. Alespoň, mě si tato značka získala – a to díky rafinovanosti, skvělým střihům a také opravdu sexy modelům, které jsou nesmírně ženské a dokonale vystihují půvaby a křivky postavy. Zkrátka, oblečení PINKO nepostrádá svůj charakteristický styl, který milují ženy po celém světě.

PINKO je italský, ryze dámský módní brand. Má už poměrně dlouholetou historii, byl založen počátkem 80. let manželským párem Pietrem Negrem a Cristinou Rubini. Nyní má tato značka po světě více než 500 maloobchodních prodejen!

PINKO, to ovšem není pouze móda, ale také krásné doplňky a zejména kabelky. I ty mají svůj typický design pro tuto značku, často jsou zdobené, s propracovanými detaily.

Módu i doplňky značky PINKO nabízí brněnský multibrand PFB Concept Store – což je, věřím i v rámci Brna, skutečně velká exkluzivita. PFB Concept Store má na Moravě již dvě kamenné prodejny, jednu najdete v centru Brna na Panské ulici, druhý obchod je pak od prosince loňského roku otevřený v olomoucké galerii Šantovka.

Ovšem, i vzhledem k současné situaci u nás a omezením, můžete k nákupům využívat zejména eshop www.pfbconceptstore.cz.

Zpátky ke značce PINKO a její kolekci, kterou seženete právě v PFB Concept Store! Je tu k dostání opravdu nádherná kolekce kabelek PINKO – jejich část jsem vám už na blogu představila, více ZDE.

Pár nových kousků kabelek jsem vám dofotila i nyní, jsou to stylově jednoduché modely, které se budou skvěle kombinovat s jakýmkoliv outfitem.

Kabelky jsou v bílé, černé a pudrově růžové barvě, některé mají zdobené detaily, jiné se nesou ve více jednoduchém stylu.

Dominujícím prvkem každé kabelky je pak výrazné logo značky – letící ptáci v kování spony. Mě si tyto kabelky naprosto získaly. :)

Co se týká módy a oblečení – i to jsou úžasné kousky. Stylově v ryze ženském duchu, oblečení PINKO má velmi propracované střihy, které opravdu výborně padnou.

V nabídce módy PINKO v PFB Concept Store jsou nádherné šaty v černé a bílé barvě – mě nadchly zejména tyto, na ramínka a s odhalenými zády.

Krásné jsou i tyto, s dlouhými rukávy a zdobené knoflíky. Opět jsou k dostání v černé i bílé barvě.

PINKO nabízí i krásné dámské sukně, košile a halenky, saka…

…nebo i více sportovní kousky, jako třeba tuto teplákovou soupravu, nebo nejrůznější mikiny a svetříky.

Jak se vám oblečení značky PINKO líbí? ;)

PFB CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12, nakupovat můžete nyní online na eshopu www.pfbconceptstore.cz.

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram