Tipy na jednoznačně nejlepší (a cenově dostupné) dárky pro mámu

Den matek sice není tak známý jako MDŽ, ale podle mě si zaslouží mnohem více pozornosti. Letos připadá na 9. května a maminky si jistě zaslouží pořádnou oslavu. A taky pěkný dárek, který jim udělá radost a připomene, jak jsou pro nás důležité. Jenomže co když jste v předchozích letech vystříleli všechny náboje a absolutně netušíte, čím osobu, jež vás nosila devět měsíců pod srdcem, potěšíte? Možností je víc než dost. Inspirujte se.

Tričko s potiskem „nejlepší máma na světě“

Na hrníček, na němž se skví nápis o nejlepší mamince, se již možná na poličce v kuchyni vaší mámy nějakou dobu práší. Druhý jí pořizovat nebudete, ale co takhle tričko v podobném stylu? Jasně, je to kýč jak blázen, jenomže tímto způsobem mámy neuvažují. Naopak si v takovém outfitu rády vyjdou ven a beze slov širokému okolí sdělí, jak skvělý vztah s potomstvem udržují.

Figurka nebo jiná „andělská“ dekorace

Máma je něco jako anděl strážný. Možná právě proto patří andělé všeho druhu mezi nejoblíbenější drobnosti, které jim děti dávají k různým příležitostem. Pokud jste té své ještě nikdy žádného andělíčka nedarovali, napravte to. Klasikou v podobě něžné figurky andělíčka opatřené nápisem „mami, jsi můj anděl“ rozhodně nic nepokazíte.

Něco dobrého na zub

Mistr provianťák, který má vždy po kapsách spoustu dobrot. I to je jednou z mnoha podob mámy. Kolikrát se stalo, že vám dala poslední kousek koláče, i když z něj neměla vůbec nic? Nastal čas jí to vrátit i s úroky. Lahodné čokoládové pralinky obalí její pocuchané nervy. A určitě se nebude zlobit, když jí laskominy předáte v úhledné dárkové krabičce, ve které budou i další laskominy a lahev dobrého vína. Takový dárek pro mámu – a mimo to i andělíčky a další krásné kousky – najdete například na housedecor.cz.

Zdroj obrázku:
Syda Productions / Shutterstock.com