Nová prodejna SUPER ZOO v OC Futurum

Chovatelé a páníčci domácích miláčků, mám pro vás skvělou zprávu! V Brně máme zbrusu novou prodejnu chovatelských potřeb a rovnou vůbec největší v našem městě! V OC Futurum se před pár dny otevřela  nová pobočka SUPER ZOO a povím vám, je to tu doslova ráj – pro zvířátka i jejich majitele. Já jsem se svými pejsky, Jeníčkem a Mařenkou, vyrazila omrknout, co tento obchod nabízí, zajímavostí je rozhodně i psí salon, který je součástí prodejny. Víc v mé následující reportáži se spoustou fotek!

Pokud pravidelně sledujete můj blog tak jistě víte, že jsem nadšenou chovatelkou pejsků, mám doma psy rovnou tři – a teď novinku, psí miminko peruánského naháče Mařenku, která spolu s mým Jeníčkem tvoří super dvojku. :)

I proto jsem v chovatelských potřebách opravdu často, mimo krmení pejskům neustále pořizuji různé hračky, doplňky, pelíšky…je toho spoustu a musím uznat, že mě nákupy všech jejich potřeb nesmírně baví. :)

Moc ráda jsem tedy vyrazila, spolu s mým psím doprovodem, omrknout zbrusu novou prodejnu SUPER ZOO, která je pár dnů nově otevřená v OC Futurum.

Obchod je to skutečně obrovský, najdete zde naprosto vše, co by vaši mazlíčci mohli potřebovat, nebo co by jim udělalo radost. :) Dokonce – jedná se o vůbec největší chovatelské potřeby v Brně! V nabídce je tu více než 8.000 produktů, mimo to tu prodávají i živá zvířátka.

Pracuje tu proškolený a odborný personál, který vám moc rád a ochotně poradí a pomůže s výběrem. Zkrátka, nákupy jsou tu opravdu radost, my byli moc spokojení. :)

Velkou zajímavostí této prodejny je i PSÍ SALON! Pejska tu předem objednáte a můžete ho nechat upravit, ostříhají mu tu drápky, vykoupou…zkrátka, pejsek tu dostane tu nejlepší péči a moc si to určitě užije! 

Psí salon jsem vám také vyfotila, jsou to hezké prostory, kde se vám i pejskovi určitě bude líbit. :) Před salonem je malá čekárna pro páníčky, kde si můžete dát kávu, než bude pejsek hotov. :)

Jinak, co se výběru věcí týká, opravdu to pořídíte vše – nejen pro pejsky a kočičky, ale i pro další domácí mazlíčky, pro králíčky, morčata, ptáčky, rybičky… A nějakého malého zvířecího kamaráda si odtud i můžete odnést. :)

My si vybrali nový pelíšek pro Mařenku, spoustu hraček a samozřejmě i dobroty, ty udělají vždy radost největší. :)

Takže – paníčkové, o tomto obchodě rozhodně musíte vědět! ;)

SUPER ZOO najdete v Brně na Lesné na Okružní 5, nyní nově i v OC Futurum, kde je největší prodejna chovatelských potřeb v Brně a dále pak ve Šlapanicích.

ODKAZ: SUPER ZOO / web, eshop 

ODKAZ: SUPER ZOO / facebook
ODKAZ: SUPER ZOO / instagram