Kam v létě s dětmi? Zajděte si na Kšírovku!

Kam vzít děti o prázdninách – za sportem, zábavou a ideálně, pokud nemůžete, neopouštět Brno? Mám pro vás jeden super tip, který z vlastní zkušenosti doporučuji! Zajděte si – celá rodina, do areálu Kšírovka v Komárově. Je tady spoustu možností vyžití, mnoho aktivit, které budou bavit nejen vás, ale hlavně děti – ty si zde mohou zahrát minigolf, fotbalgolf, vyzkouší si „velký golf“… Navíc, prostředí areálu je krásné, z centra města jste tu za pár minut a uděláte i něco pro své zdraví. Co přesně Kšírovka nabízí, hlavně pro děti? O tom je můj dnešní článek. ;)

Pokud máte doma děti, které teď mají prázdniny, určitě se také stavíte před častou otázku – jaký dětem vymyslet program? Aby se nenudily, byly na čerstvém vzduchu, ideálně také, aby se hýbaly… U nás doma toto řešíme samozřejmě také a povím vám i já jsem v tomto směru ráda za inspiraci.

Každopádně, dnes pro vás mám jedno svoje doporučení – pokud hledáte, kam si zajet s dětmi, navíc, abyste nemuseli cestovat dlouhou dobu, určitě zkuste právě Kšírovku.

Je mi jasné, že někteří lidé stále mají Kšírovku za golfový areál, ale věřte, rozhodně to zde není jen o golfu, i když samozřejmě, na golf je Kšírovka zaměřená asi nejvíc.

Ovšem, je tu opravdu mnoho aktivit, které jsou ideální pro každého – mluvím právě o fotbalgolfu, či minigolfu – obojí jsem si zde byla zahrát a můžu doporučit (více v mém starším článku ZDE).

Právě hřiště na fotbalgolf tvoří opravdu velkou část celého areálu Kšírovka.
Co je vlastně „fotbalgolf“?
Jedná se o spojení golfu a fotbalu, hraje se na 18 jamek. Hráči v libovolném počtu chodí po hřišti a na určitý počet kopů musí zvládnout dostat fotbalový míč do jamky, samozřejmě jim v cestě stojí různé překážky.

Fotbalgolf je super pro každého – rozhodně nemusíte být v tomto směru nějaký profík. ;) A je to skvělá zábava právě pro děti – děti mohou soutěžit v týmech, kdo se víckrát trefí míčem do jamky. Moje kluky fotbalgolf bavil moc!

Děti si na Kšírovce samozřejmě můžou zkusit i golf – jsou tu odpaliště, golfová školička a je možné si tu vzít i trenéra. Golf je příjemný sport, můj manžel chodí na Kšírovku hrát a kluky bere občas sebou – ty to taky začíná bavit!

A pak je zde také minigolf, jistě nemusím sáhodlouze představovat, o co jde. Minigolf děti milují – moji kluci si ho rádi zahrajou, kdykoliv mají příležitost.

Zkrátka, na Kšírovce se děti nudit nebudou, to mi věřte – takže pokud hledáte tip, kam je vzít během prázdninových dnů, zkuste to právě zde! :)

Areál Kšírovka najdete v Brně na adrese K Lávce 705/8.

ODKAZ: KŠÍROVKA / web
ODKAZ: KŠÍROVKA / facebook
ODKAZ: KŠÍROVKA / instagram