Kosmetika: otestováno – cestovní šampon & kondicionér Klorane

Ve své dnešní kosmetické recenzi vám představím dva super produkty od značky Klorane. Tu znám hlavně v souvislosti se skvělými produkty pro vlasovou péči – používám jejich šampony a kondicionéry a jsem moc spokojená. Na léto jsem si otestovala cestovní balení šamponu a kondicionéru s vyživujícím máslem cupucau – vyživuje vlasové vlákno, hydratuje a celkově je to super péče právě pro letní období. Víc v mém dnešním článku…

Vlasové produkty od Klorane mi vyloženě sednou, používám hlavně kopřivový šampon, je vynikající na mastné vlasy a také doporučuji pivoňkovou řadu.

Na léto jsem teď vyzkoušela šampon a kondicionér s máslem cupucau – je to výborná péče právě pro letní období, kdy jsou vlasy vysušené teplem, zatěžuje je ovšem i chlor z bazénů, nebo mořská sůl.

Právě v letním období bychom měli vlasům věnovat zvýšenou péči a možná zvolit i trochu jiné produkty, než používáme po zbytek roku.

I když já mám vlasy mastnější u hlavy a šamponům a péčím s obsahem olejů a másel se spíše vyhýbám, na léto je obvykle na pár týdnů začnu používat – vlasy je při letní zátěži potřeba vyživit.

Proto jsem toto léto vyzkoušela právě šampon a kondicionér od mé oblíbené značky Klorane, a to z vyživující řady. Jedná se o šampon a kondicionér s BIO máslem cupucau.

Tato složka je v obou produktech zejména vyživující – vyživuje vlasy do hloubky. Zároveň vlasové vlákno intenzivně hydratuje, posiluje, zvyšuje jeho pružnost.

Díky kondicionéru se vlasy opravdu perfektně rozčesávají, což oceňuji – mám vlnité vlasy a nechávám je zároveň růst, takže bez kondicionéru se s mou aktuální délkou vlasů rozhodně neobejdu.

Mimochodem – oba produkty z této řady jsou skvělé právě pro vlnité a kudrnaté vlasy.

Koupíte v Chytré lékárně, kde mají velký výběr všech produtků značky Klorane.

ODKAZ: Chytrá lékárna / webfacebook