Jezte zdravě, jezte s JAAN FOOD

Chcete jíst kvalitně také v práci, i když nemáte zrovna čas a možnost nosit si oběd z domu? Nestíháte si přes náročné zaměstnání ani skočit někam na „meníčko“?

Pak pro Vás máme řešení! Značka JAAN FOOD vaří z poctivě z vybraných ingrediencí, bez éček a konzervačních přísad. Prostě čekejte jídlo jako od maminky:)

5

 

JAAN FOOD nabízí chutné a zdravé obědy, které si můžete objednat až k vám domů nebo do práce formou rozvozu, který je navíc zdarma – v rámci Brna! Zaplatíte pouze cenu obědu, která je velmi přijatelná a obal (krabičku) na jídlo.

1

 

Můžete si vybírat ze široké nabídky jídel, jak  ze stálého menu, tak z týdenního menu, které se neustále mění, často i v závisloti na daném ročním období. Pochutnat si tak můžete pokaždé na něčem jiném. Najdete zde českou kuchyni, ale i italskou, španělskou.. Jejich velké obědové saláty jsou naprosto famózní – vybírat můžete asi ze 13 druhů!

DSC_3778DSC_3848

Objednávat si také můžete čerstvé ovocné šťávy – freshe – za bezkonkurenční ceny!

 

A navíc – POZOR! Náš blog společně s JAAN FOOD pro Vás připravil soutěž! Každý týden můžete vyhrát oběd zdarma dle Vašeho výběru. JAAN FOOD Vám ho doveze (v Brně) zdarma až na Váš stůl! Příští týden začínáme, tak nás sledujte, ať o něco náhodou nepřijdete!:)

JAAN FOOD WEB

JAAN FOOD FACEBOOK