Jarní novinky ve Vimini

Dámy, pokud nevíte, kde v Brně ulovit nějaký opravdu krásný módní kousek, v duchu trendy jarních barev, vzorů…zastavte se do butiku Vimini na Pekařskou! Je tu opravdu z čeho vybírat a sama musím uznat, že novinky, které toto jaro majitelka butiku Míša vybrala, jsou přímo boží! Budete určitě nadšené, pořídíte zde nádherné komplety, šaty, sukně, topy… Ovšem, pokud se vám něco líbí, pospěšte si! Všechny věci jsou zde obvykle v limitovaném počtu kusů… Nedávno jsem vám zde nafotila spoustu dalších novinek, mrkněte a inspirujte se!

Některé z jarních novinek v butiku Vimini jsem vám zde už nedávno představila (můj článek najdete ZDE) a fotky u vás sklidily velký úspěch, bylo vidět, že se vám právě tato móda moc líbí! A sama se nedivím, ve Vimini jsou aktuálně opravdu božské kousky a mimo to, také velmi trendy!

Toto jaro jsou v kurzu syté, „jedovaté“ odstíny barev, zejména zelená, modrá, růžová… Nosí se i komplety – sako a kalhoty ze stejného materiálu, IN jsou i výraznější vzory, plizované sukně a také vše ve fialové barvě – ta je mimochodem zvolena jako barva tohoto roku! A všechny tyto módní záležitosti koupíte právě ve Vimini. Fajn jsou zde i ceny, Vimini patří k cenově dostupnějším brněnským butikům!

Aktuálně tu najdete třeba nádherné šaty! Tyto saténové v zelené barvě, nejsou dokonalé?

Já se tu zamilovala i do těchto, v sytě červené barvě. Mají velmi propracovaný střih a také všitou podprsenku, která skvěle drží poprsí a vytvoří plný dekolt.

Šaty jsou v retro stylu, skvělý je i materiál, který je pružný – šatičky jsou velmi pohodlné!

Velmi originální jsou i balonové sukně s výraznými vzory – srdíčky.

Tyto sukně jsou v modré a zelené variantě a vypadají skvěle! Mimochodem, podobný kousek jsem v žádném jiném brněnském butiku a obchodě neviděla.

Džiny s nabíráním a vysokým pasem, tzv. mom střih, opět velice módní záležitost! Pokud si k takovým džínům vezmete boty na podpatku, vypadá to opravdu skvěle.

Pokud si ovšem potrpíte na klasiku, pružné džíny ve střihu slim, i takové tu mají!

Krásné jsou i zmiňované kostýmky, sáčka, nebo lehounké koženkové bundičky – k dostání i ve více barvách!

Ve Vimini je mnoho věcí dostupných v mnoha barvách, typech a vzorech. Ovšem, jak píšu, počet kusů je limitovaný, tak pokud vás něco zaujalo, pospěšte si! :)

Butik Vimini můžete navštívit osobně na Pekařské 13, nebo vám majitelka Míša ráda pošle balíček kamkoliv do ČR i SR.

Butik VIMINI najdete v Brně na Pekařské 13.

ODKAZ: VIMINI / facebook

ODKAZ: VIMINI_MODA / instagram