Představuji: nový obchůdek La Griseo a módní salon Mahdall & Lenská v Alfa pasáži

V brněnské Alfa pasáži najdete opravdu pestrou škálu obchůdků a služeb, jsou tu zajímavé novinky, ovšem i dlouholetí nájemci, kteří si zaslouží, abyste o nich věděli. Jednotlivé prodejce, služby, novinky…v Alfa pasáži vám představuji i na svém blogu, tentokrát bude článek patřit novému obchůdku s pestrou nabídkou kvalitních cvíček – La Griseo a napíšu vám pár řádků také o módním salonu Mahdall & Lenská – věřím, že tuto značku, jež je synonymem kvalitního pánského oblékání, mnozí dobře znáte. Čtěte dál!

Brněnská Alfa pasáž je skvělým místem, kam si zajít na nákupy, posedět do některé ze zdejších kaváren, bister…zkrátka, je to příjemné místo v samotném srdci Brna. Jak jsem vám zde také již psala, Alfa pasáž je i nejstarší obchodní pasáží v Brně, váže se k ní velmi poutavá historie. Toto místo má i architektonický význam, jednotlivé obchodní jednotky a služby zde jsou navíc sestavovány tak, aby byl zachován jedinečný a do značné míry i tradiční charakter tohoto místa.

Já vám mnohé obchůdky i služby, které v Alfa pasáži najdete, na svém blogu již představila. Ovšem, je zde stále mnoho nájemců, kteří si zmínku rozhodně zaslouží. A mimo to, stále se tu otevírají i velmi zajímavé novinky – nové obchody a služby.

U jedné z novinek začnu! Asi tři týdny je totiž v Alfa pasáži otevřený obchůdek La Griseo! Co nabízí?
Na své si tu přijdou zejména všichni milovníci kvalitních svíček!

Hlavní značkou, kterou zde nabízí, je LUMEN! Jedná se o velice kvalitní a prémiovou značku nabízející svíčky – klasické svíčky, masážní svíčky, vonné vosky…

Zajímavostí jsou ručně řezané svíčky, které jsou vyráběny tradičním mnohaletým způsobem.

Produkty od značky LUMEN jsou zcela přírodní, značka dbá také na ekologický způsob výroby a na co nejnižší dopad na životní prostředí, ve svých výrobnách používá i ekologické zdroje – například solární panely na výrobu energie.

Mimochodem, masážní a kosmetické svíčky LUMEN mají jako jediné na trhu dermatologické atesty.

Vosk ve svíčkách je zcela zdravotně nezávadný!

Mimo značku LUMEN mají v obchodě La Griseo také svíčky německé značky GALA – a to svíčky klasické, čajové, stolní, v nabídce jsou i vonné vosky a difuzéry.

Sortiment obchůdku La Griseo pak pořídíte také na eshopu www.la-griseo.cz.

Druhý obchod, do kterého vás dnes virtuálně „zavedu“ – módní salon Mahdall & Lenská! Věřím, že tuto tradiční českou značku mnozí dobře znáte, mimochodem, je to vůbec nejdéle fungující oděvní firma v České republice s nepřetržitým provozem.

Mahdall & Lenská je rodinná firma, jejíž obchod je v Brně již mnoho let, v Alfa pasáži v prvním patře pak tento módní salon najdete  devátým rokem.

Značka Mahdall & Lenská se zaměřuje na kompletní pánský šatník, a to v mnoha ohledech. Sortiment prodejny v Alfa pasáži je velice pestrý, pánové tu seženou oblečení pro všechny příležitosti, pro každodenní nošení a pak samozřejmě také pro okázalé a speciální příležitosti, jako jsou třeba svatby, plesy, pracovní setkání a podobně.

Sortiment obchodu tak tvoří pánské obleky, košile, džíny a kalhoty, trička, spodní prádlo, nebo doplňky – motýlky, kravaty…

Zajímavostí je pak i vlastní řada kvalitní kožené obuvi, kterou si majitelé sami navrhují a nechávají na Slovensku šít. Výjimečný je zejména omezený počet kusů dané obuvi.

Jednou ze zásad značky Mahdall & Lenská je pak i udržitelnost módy, cílem je nabízet klientům kvalitní a hlavně, nadčasové kousky, které se dají nosit dlouhodobě, nevychází z módy a je možné je dobře kombinovat s ostatními modely outfitů.

V Mahdall & Lenská se mimo jiné zaměřují i na vytváření šatníků pro klienty, styling, osobní poradenství v oblasti oblékání a módy.

Zajímavostí pak je i vlastní krejčovská dílna, která je součástí obchodu, zde mohou klientům oblečení také upravit.

Mahdall & Lenská nabízí i realizaci návrhu oblečení na míru a následné ušití.

Z konfekcí zde pak jsou k dostání modely ve větší míře zahraničních značek, doplňují je i české.
Za zmínku pak stojí i sortiment ve velkých velikostech, kdy se tyto věci obecně velice špatně shání.

Zajímavé věci zde ovšem koupí i dámy, a to v rámci butikového prodeje.

Pánové, pokud v Brně sháníte kvalitní oblečení pro všechny příležitosti, v prodejně Mahdall & Lenská jste na správné adrese! Navíc vám tu pomohou vytvořit funkční a prakticky sestavený šatník!

ODKAZ: LA GRISEO / web, eshop
ODKAZ: LA GRISEO / facebook
ODKAZ: LA GRISEO / instagram

ODKAZ: MAHDALL & LENSKÁ / web
ODKAZ: MAHDALL & LENSKÁ / facebook
ODKAZ: MAHDALL & LENSKÁ / instagram

ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / web
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / facebook
ODKAZ: ALFA PASÁŽ BRNO / instagram