Jarní novinky v obchodě DIESEL ve Vaňkovce!

Nová jarní kolekce je i v mém oblíbeném obchodě DIESEL ve Vaňkovce, který je opět otevřený! A musím říct, že je opravdu hodně povedená – na Diesel dokonce i úžasně barevná, plná neonových odstínů, které jsou tuto sezónu stále v kurzu. Co konkrétně tu tedy najdete? Mrkněte na můj článek se spoustou fotek! :) A POZOR – na vše jsou tu teď 20-60% slevy!!!
Diesel je moje srdcovka už roky – tato značka má svou vlastní a nezaměnitelnou image, kterou si zkrátka jednou zamilujete a nejinak tomu bude i dál. Každá kolekce od Dieselu je totiž hodně vyladěná, nepostrádající svůj originální design.
Co se mi na značce Diesel také líbí – nepodřizuje se žádnému módnímu „diktátu“ a jde si svou zcela vlastní cestou. Dokonce bych i řekla, že je to právě Diesel, kdo udává v mnohých ohledech módní trendy – tedy rozhodně v oblasti denimu. Jejich střihy džínů a použité materiály jsou totiž tak jedinečné, že je mnohé značky pak i začaly kopírovat. Ovšem, nutno dodat, džínům Diesel se opravdu žádné jiné nevyrovnají, vím, o čem mluvím – sama je nosím a nedám na ně dopustit. Hlavně střih „Fayza“, ten je boží!
Ale zpátky k aktuální jarní kolekci, která je už nyní připravená na prodejně ve Vaňkovce – právě zde značku Diesel jako na jediném místě v Brně koupíte. ;)
Nová kolekce je plná opět velice zajímavých kousků, mezi kterými doslova září ty v neonových barvičkách – na jaro jsou přímo jako dělané!
Boží jsou neonové mikiny, trička, tílka – mají několik barev, typů, střihů…
Vůbec, střihy bývají v případě Dieselu také hodně zajímavé – mnohé modely mají často různé průstřihy, řasení, zajímavé detaily, které dělají z dané věci zajímavou, lehce výstřední a jedinečnou záležitost.
V nové kolekci samozřejmě nechybí i skvělé džíny v mnoha barách, typech, střizích – věřím, že si každý najde ty svoje. Džíny Diesel ve všech případech přímo dokonale sedí!
Omrkněte i další jarní kousky, lehké jarní bundičky, trička, košile…
A pozor – v nabídce jsou tu i nádherné doplňky a také, kabelky! Ty jsou opět velice vydařené, v zajímavém zpracování.
Super jsou i botičky – tenisky!
Tak co na novinky od Dieselu říkáte? Za mě naprosto super! Stavte se je na Vaňkovku omrknout na vlasntí oči… ;)
A POZOR – jsou tu teď slevy, a to 20-60%!!!
Obchod Diesel najdete v Galerii Vaňkovka v prvním patře.
Víc fotek si prohlédněte také ve fotogalerii!