Jarní & letní kolekce v butiku The Woman!

Po delší době mám pro vás opět velkou módní inspiraci z butiku The Woman, kde koupíte nádhernou módu od italských brandů. Znáte tento butik? Najdete ho na adrese U Červeného mlýna v Brně a fakt stojí za pozornost. Velikostí sice malý obchůdek skrývá tolik módních pokladů, o kterých zkrátka musíte vědět!

Holky, ruku na srdce, dobrých butiků se zajímavou nabídkou je v Brně stále pomálu. Ale ty, o kterých vím já, si zaslouží pozornost! Jedním takovým je i butik The Woman, kde koupíte opravdu nádhernou módu – stylovou, originální a nesmírně ženskou.

Sama mnohem raději kupuji oblečení v menších buticích, kde najdu originální, zajímavé věci, zkrátka jiné, než obvykle nabízí známé módní řetězce. Potrpím si na vlastní, osobitý styl, nebojím se i lehké extravagance – móda a oblékání je pro mě i určitým vyjádřením sebe sama.

V nabídce butiku The Woman je oblečení od celé řady italských značek a jedno je jisté – v případě každého z nabízených modelů se jedná doslova až o výjimečný kousek, s propracovanými detaily, nebo takový, který je ušitý z perfektního a jedinečného materiálu.

Já jsem se v tomto butiku nedávno stavila a nafotila jsem pro vaši inspiraci celou řadu outfitů – převážně v letním stylu. Najdete tu velký výběr krásných šatů, úžasné sukně, topy, trička, bundičky, ale také džíny.

Tak co říkáte, opět super věci, že? Alespoň, já jsem rozhodně nadšená! :)

Spoustu fotek mých outfitů z butiku The Women omrkněte také ve fotogalerii!

Butik The Woman najdete na adrese U Červeného mlýna 613/4.

ODKAZ: THE WOMAN / facebook