Jarní kolekce WHITE WISE – na ehopu www.destinofashion.cz

Po delší době mám pro vás módní inspiraci – na dovolené jsem nafotila pár jedinečných kousků od značky WHITE WISE, z nové jarní kolekce. Tyto věci jsou dostupné na eshopu www.destinofashion.cz – je možné se domluvit i na osobním odběru v butiku Destino Fashion v Pasáži Jalta. Vypadá to, že jaro už je tady, tak si udělejte radost nějakou novinkou do své šatní skříně! Víc informací k novinkám White Wise a také fotky – v následujícím článku…

O eshopu www.destinofashion.cz a stejnojmenném butiku, který je v brněnské Pasáži Jalta, jsem vám zde už psala – před Vánocemi. Nabízí zde krásné věci, stylově nezaměnitelné a originální, takové, na které v běžných obchodech rozhodně nenarazíte.

Obchod i eshop má ve svém sortimentu tři skvělé značky, a to White Wise, Gege Venezia a také MET. Ve všech případech, jsou to opravdu krásné kousky, o kterých rozhodně musíte vědět.
V ohledu současné situace je možný nákup přes eshop www.destinofashion.cz, ovšem – můžete se domluvit také na osobním odběru zboží v kamenném obchodě v Pasáži Jalta.

Nabídka obchodu i eshopu se postupně zaplňuje i novými, jarními kolekcemi – a to platí i v případě značky White Wise. Tato značka je v první řadě o perfektních materiálech, díky kterým se v každém kousku budete cítit dokonale. 

V nové jarní kolekci nechybí mezi použitými materiály len, který je stále velmi IN. Mimo to – je nesmírně příjemný, vzdušný, na teplé měsíce přímo ideální materiál.

Výběr několika zajímavých outfitů z nové kolekce značky White Wise jsem vám nafotila – tentokrát trochu jinak, než  obvykle, kdy fotím v prostorách obchodu. :)
Pár outfitů jsem si vzala s sebou na dovolenou k moři, kde jsem vám je vyfotila v prosluněném počasí, na pláži, v ryze letní atmosféře. Věřím, že to lépe vystihne představu, jak vám budou právě tyto věci na jaře i v létě slušet. ;)

Já se nejlépe cítila v těchto khaki lněných šatech – je to moje oblíbená barva, šaty byly navíc moc pohodlné, příjemné a zaujal mě i jejich střih.

Naprosto letní, ženský a stylový byl i model top + sukně, z lehké látky, doplněné krajkou Madeira. K moři tento kousek jako dělaný!

Velmi zajímavý byl i top se sukní, top měl výrazné, řasené rukávy, což mu dávalo punc lehké výstřednosti. Ale proč ne? :)

A toto sako? Za mě úžasné! Opět něco zcela jiného, s čím se v běžných obchodech nesetkáte. ;)

Celou jarní kolekci, která je v butiku Destino Fashion dostupná, si můžete prohlédnout na eshopu – přikládám odkaz. Krásné věci, souhlasíte? ;)

ODKAZ: DESTINO FASHION / web, shop
ODKAZ: DESTINO FASHION / facebook
ODKAZ: DESTINO FASHION / instagram