Inspirace – valentýnské líčení

Speciální příležitosti, mezi které rozhodně patří také svátek svatého Valentýna, si zaslouží i speciální líčení. :) A pokud plánujete romantickou večeři se svou drahou polovičkou, určitě stojí za to se dokonale namalovat. Inspirací vám může být i můj článek – chci vám dát tip na líčení v duchu růžové i červené barvy, které se právě k Valentýnu perfektně hodí… Čtěte dál!

Ať už den svatého Valentýna slavíte, nebo ne, já věřím, že jakákoliv příležitost prožít den jinak, výjimečně, navíc po boku někoho, koho máte rádi, stojí zkrátka za to.

Navíc, v aktuální době, kdy dny trávíme tak nějak nudně, obyčejně a doma…si jakékoliv zpříjemnění mnohem víc užijeme.
Letošní svátek svatého Valentýna strávíme v naprosté většině případů asi doma. Restaurace, kam bychom jinak zašli na speciální večeři, jsou zavřené, stejně tak nemůžeme jít do divadla, kina, baru… Valentýnskou romantiku si tak musíme připravit doma, ale věřte, i tak si lze tento den užít dokonale!

Připravte skvělou večeři, kupte nějaký ten drobný dárek, zapalte svíčky, pusťte si oblíbenou hudbu, krásně se oblečte a také, upravte se a výjimečně se namalujte! To vše vašeho partnera jednoznačně potěší… :)

A právě inspirací na valentýnské líčení vám může být i můj následující článek… Mám pro vás tip na dvě jedinečná valentýnská líčení v barvách, které k Valentýnu neodmyslitelně patří.

RŮŽOVÉ LÍČENÍ

Růžová je v ohledu líčení mou milovanou barvu. Často si líčím rty sytě růžovým odstínem, mám moc ráda pudrově růžovou barvu, ale i další odstíny růžové…

Základ pro oba typy líčení je stejný – tedy kvalitní make up, který sjednotí vaši pleť – určitě samy dobře víte, který vám vyhovuje. Já nedám dopustit na make up Estée Lauder Double Wear.
Použijte i rozjasňovač, tvářenku, upravte obočí…

Stíny používám zejména tělové, pudrové. U obou typů líčení, o kterých vám píši, jsem výrazněji nalíčila rty, tudíž výraznější líčení očí již není žádoucí.

Linky – ty nesmí chybět! Oči díky nim krásně vyniknou, opticky se zvětší a působí svůdně. Linky můžete kreslit bud výrazné, nebo naopak velmi jemné.
Mojí zaručenou volbou jsou rozhodně linky Dermacol Black Sensation Precise Black. Poměr cena / výkon je totiž vynikající. Linky nestojí moc, ovšem jsou kvalitní. Dobře drží, neslupují se, nedrolí… Jediné, co bych jim vytkla je, že při každodenním používání nevydrží moc dlouho, počítejte cca měsíc… Ale i tak, jsou super. ;)

Rtěnka – tak z této jsem naprosto unešená! Pro růžové líčení jsem použila rtěnku Bobbi Brown Crushed Shine Jelly Stick. Tato rtěnka je dostupná v celkem šesti krásných odstínech – já použila tu sytě růžovou, odstín Tahiti, je dokonalý!

Rtěnka je krémová a rtům propůjčí lehký lesk, navíc rty hydratuje a obecně působí proti vráskám.

Růžový lak na nehty k růžovému líčení nesmí chybět! Já použila pudrově růžový odstín laku Nails Inc. Gel Effect – jedná se o odstín Mayfair Lane. 
S touto značkou laků má super zkušenosti, výborně drží i několik dnů, má perfektní texturu.

ČERVENÉ LÍČENÍ

Základ líčení – make up, stíny, obočí…stejný, jako výše – linky jsem ovšem vytvořila výrazněší. Nyní jsem vyzkoušela linky NOBEA Day-to-Day a jsou moc fajn. Hlavně, nedrolí se a fakt žádný obtisk!

Obecně musím říct, že značka NOBEA je fakt skvělá. Její produkty mají vysoký podíl pigmentace, jsou syté a dobře drží. Od značky NOBEA jsem použila také tekutou matnou rtěnku z řady NOBEA Day-to-Day. Mají na výběr mnoho odstínů, rtěnka je krémová, ovšem má matný finish. Na rtech je velice příjemná a komfortní, i přes matný look rty nevysušuje a nestahuje.

Od značky NOBEA je také červený lak na nehty NOBEA Day-to-Day s gelovým efektem. Opět je v rámci této řady na výběr mnoho krásných odstínů. Ovšem červená, ta je přece na Valentýna jasnou volbou. ;)

Všechy výše uvedené produkty koupíte na Notino.cz