Inspirace (nejen) na léto – nádherné plavky Balivera Swimwear!

Milé dámy, hledáte inspiraci na opravdu nádherné, originální a kvalitní plavky? Na takové, které v běžných obchodech rozhodně nenajdete? Pak rozhodně mrkněte na můj následující článek! Chci vám totiž představit úžasné plavky od značky Balivera! A jedná se o kousky vskutku výjimečné – svým střihem, zpracováním, ale také materiálem! Plavky Balivera jsou totiž ušité v duchu udržitelnosti, a to z recyklovaných materiálů, konkrétně z ECONYLu ®. Jedná se o jedinečný druh materiálu, který je vyroben ze starých rybářských sítí a dalšího průmyslového odpadu shromážděného z oceánu. Značka pak nabízí i krásné, háčkované bikini SILKANA – vznikají na exotickém ostrově Bali ve zdejších malých dílnách. POZOR! Na eshopu www.balivera.com můžete použít i můj slevový kód „misa“ – je na 10% slevu na nákup!

Jedinečné, originální, příjemné, kvalitní a hlavně, ušité z recyklovaných materiálů – přesně takové jsou plavky značky Balivera, které vám chci představit. Zaslouží si, abyste je poznalo, protože nejen, že skvěle vypadají, ale vznikají i v duchu udržitelnosti, což je v současné době opravdu aktuální téma.

Jak jistě víte, naše planete je s časem čím dál více zamořena odpadem… A místa, kterých se toto také citelně dotýká, jsou oceány. Možná jste již viděli některé dokumenty o tom, jak je situace s oceány kritická.
Každý rok končí ve světových oceánech neuvěřitelných 8 milion tun odpadu nejrůznějšího původu, včetně plastů.

Právě plasty, jak je známo, se časem nerozpadnou, dokonce tzv. mikroplasty můžeme už nyní běžně nacházet v tělech mořských živočichů. Prognózy jsou dokonce takové, že pokud se náš přístup v tomto nězmění, do roku 2050 budou naše oceány obsahovat více odpadků, než ryb… Je tedy nutné se nad naším chováním zamyslet a snažit se žít co nejvíce ekologicky.

Přesně takto smýšlí i značka Balivera Swimwear, která nabízí nádherné a zároveň udržitelné plavky. 
Na trhu je plavkových značek opravdu spoustu, ale Balivera je zcela jiná, a to zejména tím, s jakým pracuje materiálem. 

95% produktů Balivera Swimwear je ušito z italské látky Carvico Vita – ta vzniká z ECONYLU®. Právě ECONYL® je skutečně unikátním typem materiálu. Je velmi odolný, kvalitní, dostatečně pružný a to hlavní, je vyroben ze starých rybářských sítí a dalšího průmyslového odpadu shromážděného z oceánu, který by jinak putoval na skládky a dál by zatěžoval naši planetu. Jedná se tedy o šetrný způsob, jak recyklovat a nahradit panenský nylon v oděvních produktech. 

Mimo to, tato látka vydrží v perfektním stavu i několik sezón, odolává praní, slané, či chlorované vodě a také opalovacím krémům, nebo olejům.

Skvělé je, že nákupem těchto plavek si uděláte radost, ale zároveň podpoříte naši planetu z hlediska udržitelnější budoucnosti.

Na eshopu www.balivera.com najdete kromě plavek Balivera Swimwear i úchvatné, háčkované plavky – bikini Silkana!

Jedná se model plavek, který je aktuálně obrovským hitem – a sehnat se dá, alespoň u nás, opravdu jen těžko. 

Bikini Silkana vznikají na exotickém ostrově Bali, kde se šijí ve zdejších malých dílnách – značka zde spolupracuje s místními krejčími a švadlenami, čímž podporuje tyto malé provozovatele. 

Právě na Bali jsou plavky Silkana už zavedenou značkou luxusních plavek a těší se tu mimořádné oblibě. Značka se ovšem rozšiřuje i dále do světa.

Značka Silkana je dílem španělské módní návrhářky EPR, která vyrůstala ve španělské mece módy Madridu a na vyhlášených plážových ostrovech Ibiza a Formentera.

Bikini Silkana jsou ušité z velmi kvalitních materiálů a každý kousek je doslova uměleckým dílem!

Plavky Balivera Swimwear i Silkana jsou opravdu dokonalé! Udělejte si (nejen) na léto radost! 
A jak píšu v úvodu, na eshopu www.balivera.com můžete použít i můj slevový kód „misa“ – je na 10% slevu na nákup!

ODKAZ: BALIVERA / web, eshop
ODKAZ: BALIVERA / facebook
ODKAZ: BALIVERA / instagram