Znáte přístroj LPG? Vyzkoušet jej můžete v novém Studiu Bella Donna

Dámy, slyšely jste už o přístroji LPG, respektive o tom, co vše dokáže? Případně, máte s ním už i osobní zkušenosti? Já tento přístroj znala převážně od svých kamarádek, které na procedury chodí. A jejich reakce byly vždy velmi pozitivní! Přístroj LPG je totiž velmi efektivní pro podporu zeštíhlení, zlepšuje celkově stav pokožky a hlavně, eliminuje celulitidu – a co si budeme povídat, právě celulitida trápí nejednu z nás, že? :) 
Já jsem přístroj LPG nedávno vyzkoušela také, a to v novém Studiu Bella Donna, který najdete v Brně na Skácelově 23. Právě zde můžete absolvovat celou řadu procedur s tímto přístrojem a co je fajn, mají zde nyní i zaváděcí, nízké ceny. Víc informací v následujícím článku!

Jak jistě sami dobře víte, v dnešní době existuje spoustu přístrojů pro tělová, nebo obličejová ošetření, které slibují mnohé – často zeštíhlení, posílení svalů, odvodnění… Vyznat se v tom, který funguje a který ne, je poměrně těžké – zvláště, když nemáte tu osobní zkušenost.

Právě o přístroji LPG jsem ale slyšela opravdu jen pozitivní ohlasy – a to od celé řady mých kamarádek a známých.

Samozřejmě, žádný z přístrojů vám nenabídne „zázrak na počkání – ale určitě je fajn ošetření absolvovat coby podpůrný prostředek. A věřte, přístroj LPG opravdu umí pomoci!

Já jsem tento přístroj sama nedávno vyzkoušela, na ošetření jsem byla ve zbrusu novém brněnském Studiu Bella Donna. To najdete na Skácelově 23.

Zároveň jsem se tu dozvěděla o tomto přístroji více informací – ošetření tu můžete absolvovat jak tělová, tak obličejová. Probíhají se stejným přístrojem, jen se mění hlavice, kterou se procedura provádí.

Přístroj LPG funguje na principu podtlaku, kdy dochází k „nasávání kožní řasy“ – podtlak působí, a to v různých intenzitách, kdy terapeutka tuto sílu může nastavovat. 
Já si nechala ošetření udělat s intenzitou největší, není to rozhodně nic nepříjemného, nebo bolestivého, naopak – vnímala jsem působení spíše příjemně.

Terapeutka poté provádí ošetření podle přesně daného, řízeného programu, kdy se zaměřuje na určité partie těla, nebo obličeje.

Co je hlavním cílem ošetření – a co můžete při absolvování série procedur očekávat?
V první řadě má přístroj LPG pozitivní vliv na stav vaší pokožky. Prokrvuje ji, dokáže eliminovat celulitidu, nebo dokonce i strie, jizvy!

Dochází také k odvodnění a odbourání tukové tkáně – vše odchází přes lymfatický a vylučovací systém z těla pryč.

Mimo to, působení přístroje LPG také stimuluje vlastní produkci elastinu a kolagenu.

Určitě vám doporučuji přístroj LPG vyzkoušet – sama jsem přesvědčená v jeho účinnost.
V novém Studiu Bella Donna navíc najdete nejnovější typ tohoto přístroje! Fajn jsou tu i nízké, zaváděcí ceny, navíc při zakoupení 10 procedur pak získáte dárek od LPG. :)

Nové Studio Bella Donna najdete v Brně na Skácelově 23, objednat se můžete telefonicky na čísle 739 151 482.

ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / web

ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / facebook
ODKAZ: STUDIO BELLA DONNA / instagram