Inspirace na outfity (nejen) na běhání z obchodů Intersport!

I na sport si můžete dopřát jedinečné a rozmanité outfity, ve kterých vám to bude slušet! A že je z čeho vybírat – tedy pokud zajdete do obchodů Intersport, tady je sortiment sportovní módy opravdu až neuvěřitelný! Já vám tu tentokrát nafotila inspiraci na oblečení zejména na běhání, nicméně tyto kousky užijete třeba i na jógu, do fitka, na kolo… Jedná o modely – sety – z nových kolekcí značek Nike, Under Armour a Athmove – poslední zmiňovaná je exkluzivní značkou Intersportu a povím vám, ty materiály jsou neskutečně příjemné! Víc v následujícím článku i se spoustou fotek…

Je sport přirozenou součástí vašeho života? Pak si určitě právě i na sportovní aktivity pořizuje vhodné oblečení, které je samozřejmě hlavně funkční, pohodlné, kvalitní, ovšem i módní a slušivé.

Pokud hledáte, kam zajít pro pestrý výběr sportovní módy, určitě bych vám doporučila právě obchody Intersport, ty v Brně najdete v Olympii a také v Galerii Vaňkovka.
Obchody nabízí samozřejmě i sportovní vybavení pro nejrůznější sporty, nyní na jaře tu oceníte výběr kol, pro děti tu koupíte koloběžky, kolečkové brusle a další… o tom ale zase někdy jindy…

Intersport se specializuje také na sportovní módu, a to pro všechny druhy sportu.
Skvělá nabídka je tu samozřejmě i věcí pro indoor aktivitiy, ale také právě na běhání!

Na oblečení na běhání jsem se zaměřila tentokrát, nafotila jsem vám několik kompletů z nových kolekcí od oblíbených značek Nike, Under Armour a Athmove.

Značka Athmove je exkluzivně k dostání pouze v obchodech Intersport a opravdu vám doporučuji věci od tohoto brandu omrknout, vyzkoušet!

Ty materiály jsou totiž doslova neskutečné, tak příjemné, pohodlné, hebké… Na sport přímo ideální! A mimo to, kolekce Athmove jsou i designově skvěle zpracované, v pestrých barvách.
Oblečení Athmove se šije také v duchu udržitelnosti – což je také milá skutečnost.

S novou kolekcí ovšem nezklamaly ani značky Under Armour, nebo Nike. Na své si tu přijdou milovníci zářivých barev, ale nechybí i kousky v nadčasové černé, bílé…

Věřím, že si nádherný komplet vyberete určit všichni! Super je pak i výběr sportovních podprsenek od mnoha značek, dají se skvěle kombinovat s ostatními kousky outfitu.

Napsat vám musím také o úžasných botách značky ON! Už jste o ní slyšeli?
Boty ON jsou určené zejména na běhání – a jakmile je obujete, jsem si jistá, že je nebudete chtít sundat. :)

Tyto botky jsou lehounké, podporují klenbu a správně fixují nohu. Mezi běžci je tato značka mimořádně oblíbená.

Boty značky ON (jak pro dámy, tak pro pány) koupíte právě v Intersportu – za zmínku pak stojí i model ON Cloudmonster, který byl letos uvedený v překrásné nové barvě.

Zkrátka, (nejen) na běhání se v Intersportu vybavíte – od A do Z!

Obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram