Doporučení – komplexní lymfatická procedura v Denních lázních Brno!

Nedávno jsem vám tu představila brněnské Denní lázně Brno, centrum tělových terapií, procedur, kde se dokáží v mnoha ohledech postarat nejen o naše zdraví, ale i krásu. Mimo celou řadu zajímavých tělových ošetření se v Denních lázních Brno specializují i na lymfatické masáže, dokonce tu nabízí i velice komplexní lymfatickou proceduru, která se skládá z několika částí. Právě tato procedura je přímo skvělá nyní, na jaře – jejím efektem je nastartovaný lymfatický systém, dochází k odvodnění, zlepšuje se i stav pokožky, cílem je i eliminace celulitidy. Na této proceduře jsem tu byla už několikrát, naposledy před několika dny – a mohu vám ji vřele doporučit! Pro detox těla, ale i pro podporu zeštíhlení je naprosto skvělá! Víc v následujícím článku – dozvíte se, jak procedura přesně probíhá a co od ní lze očekávat…

Denní lázně Brno poskytují pestrou škálu nejrůznějších terapií, procedur, masáží, klientům tu nabízí i měření na přístroji InBody, rozbor krve pro zjištění zvýšené hladiny cukru… Co bych ze služeb Denních lázní Brno zejména vyzdvihla, jsou lymfatické masáže a obecně procedury pro očistu a detox těla.

Právě zmiňovaná komplexní lymfatická procedura je opravdu skvělá, tak všestrannou terapii cílenou na lymfatický systém jsem nikde jinde neviděla. A co víc – mohu psát i z vlastní zkušenosti. Tuto terapii jsem v Denních lázních Brno již několikrát absolvovala a efekt je znatelný vlastně již okamžitě.
Budete vnímat lehkost nohou, patrné je i odvodnění – znatelné pár dnů po terapii. Mimo to, krásně hladká je i pokožka!

Pokud absolvujete sérii těchto procedur, uděláte maximum nejen pro nastartování lymfatického systému, který je klíčový pro mnoho aspektů našeho celkového zdraví, ale zároveň maximálně podpoříte i hubnutí a celkový detox organismu.

Tato komplexní lymfatická procedura se skládá z několika částí a časově vám zabere celkem kolem 2,5 hodin, s čímž je potřeba počítat. Ale berte tento čas jako zážitek, který si vychutnáte! Procedura je totiž velmi příjemná, relaxační.

Jak jsem napsala, efekt po této proceduře pocítíte ihned, zejména lýtka, nohy budou pocitově lehčí. Při absolvování více procedur jsou výsledky samozřejmě výraznější. Dochází k odbourání celulitidy, podkožního tuku, k vyhlazení pokožky, k odvodnění…
Ze zdravotního hlediska se tělo zbaví toxinů a odpadních látek.

Skvělé také je, že v Denních lázních vám tuto (ale i všechny ostatní) proceduru mohou upravit přesně podle přání a požadavků – dle vašich aktuálních obtíží.

Jak přesně komplexní lymfatická procedura probíhá? 

Úvodem je prohřátí těla v bylinném boxu Baobab, což je samo o sobě velmi příjemné! V tomto boxu se prohřívá celé tělo, kromě hlavy – v pohodě tedy v boxu vydržíte i půl hodiny. V rámci této procedury se prohřejí a změknou svaly, následné terapie jsou tedy více účinné.

Následuje ruční lymfatická masáž celého těla, kterou provádí zkušená terapeutka. Úvodem uvolní, „otevře“ lymfu pro lepší odtok odpadních látek a poté si užijete velmi příjemnou, nebolestivou masáž.

Dále terapeutka provádí podtlakovou masáž speciálními baňkami – dochází k odtoku nadbytečné vody z těla, masáž působí i na eliminaci celulitidy a podkožního tuku v problematických místech.

Poté se přesunete do jiné místnosti, kdy si užijete lymfodrenáž v lymfodrenážních kalhotách. Součástí lymfodrenáže je také parafínový zábal na ruce, anticelulitidní zábal, rašelina a ošetření pleti.

Jak se můžete přesvědčit, procedura je to tedy velice komplexní – cílená na lymfu, detox, odvodnění a podporu hubnutí. Takto všestrannou lymfatickou terapii v Brně opravdu jinde nenajdete!

Denní lázně Brno najdete na ulici Radlas 84/6 – objednat se můžete přes tyto kontakty: Tel: 545 213 601, Mob: +420 608 322 499, mail info@dennilaznebrno.cz.

ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO / web
ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO / facebook
ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO / instagram