INSPIRACE NA JARNÍ BOTIČKY Z OBCHŮDKU EMELLI

Maminky, můj dnešní článek bude patřit hlavně vám a vašim dětem! V oblíbeném brněnském obchůdku se zdravotně nezávadnými botičkami, v Emelli, jsem vám nafotila spoustu krásných nových kousků pro inspiraci! V tomto obchodě je neskutečný výběr, rozhodně tu ty pravé botky pro svou ratolest najdete. Mimo to, koupíte tu i doplňky, čepičky, softsheelové kalhoty, capáčky, holínky, bačkůrky… Inspirujte se a mrkněte na fotky!

O obchůdku Emelli, který najdete na adrese U Leskavy 27, vám na svém blogu píši pravidelně už několik let a upřímně, moc si této spolupráce vážím, protože vím, že vám doporučuji něco opravdu kvalitního. Obchůdek EMELLI nabízí dětskou zdravotně nezávadnou obuv v opravdu velmi pestrém sortimentu.

V EMELLI mají opravdu velmi širokou nabídku botiček všech velikostí, od těch pro nejmenší batolata, až po cca velikost 38-39.

U všech botiček si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Superfit, Primigi, Richter, Jonap, Keen, Viking, Ricosta, Lurchi, Froddo, D.D.step, Boots4u, Fare, Szamos, Cicicban, Medico, Befado, Coqui, Anatomic, Čechtín, Pidilidi, Demar, DPK, Capiki… Mezi novější značky pak patří BOBUX z Nového Zélandu, italské IMAQ a maďarské PONTE.

Mimo výše uvedené tu pak koupíte botky od značek nových, mezi které patří například Bungaard!

Další zajímavou novinkou v Emelli je pak česká značka Adellino – jedná se o kvalitní softshellové kalhoty pro kluky i holčičky!

Tyto kalhoty jsou k dostání i ve verzi softshellových legínů. V nabídce jsou jak zateplené kalhoty / legíny, tak i bez zateplení.

Nafotila jsem vám spoustu modelů jarních botiček, některé modely mají i goratexovou membránu, která nepropustí vlhkost – což je v nestálém jarním počasí víc než žádané.

Super jsou i botky s reflexními prvky!

Mnohé modely jsou krásně zdobené, holčičky zase ocení botky s aplikacemi, s obrázky…zkrátka, nabídka je opravdu skvělá!

V EMELLI samozřejmě pořídíte i bačkůrky – i u těch je výběr důležitý, protože v těchto botičkách tráví každé dítě hodně času, ať už ve škole, školce, nebo doma. Na prodejně mají velké množství bačkůrek různých značek a střihů, vhodných i pro ortopedickou vložku.

V jarním počasí pak děti určitě využijí i holínky – těch tu mají také velký výběr.

A pozor – kromě botiček tu mají i spoustu dalších věcí, třeba Zdravé lahve, termosky, svačinkové boxíky…

Zkrátka, pro děti tu botičky – a nejen ty, rozhodně pořídíte! Navíc jsou zde moc milí, ochotní a rádi vám pomohou, poradí, budou se vám věnovat!

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web, ESHOP
ODKAZ: EMELLI / facebook
ODKAZ: EMELLI / instagram