Představuji: salon Atelier Kris

Dámy, toužíte po pěstěném vzhledu, plném obočí, zvýrazněných očích…? Pak určitě čtěte dál – chci vám totiž doporučit nově otevřený brněnský Atelier Kris! Právě zde šikovná Kristýna Hönigová doslova kouzlí – zaměřuje se primárně na permanentní make-up, který dělá s nejnovějšími technologiemi a tak, aby byl výsledek nejen precizní, ale i velmi přirozený. Mimo to, Kristýna je i díky předchozímu působení opravdu šikovná na úpravu obočí, dělá jak laminaci, tak i tzv. brow bomber – speciální úpravu, laminaci obočí, která pečuje o chloupky obočí a co je hlavní, vydrží opravdu dlouho – obvykle měsíc a půl. Zajít si sem můžete i na barvení obočí i řas – a to jak kvalitními, hybridními barvami, tak i hennou… Tento salon zkrátka musíte znát – víc informací v mém článku.

Sama zastávám názor, že jakýkoliv zákrok, ať už invazivního, nebo neinvazivního charakteru – a to v obličeji, byl měl provádět zkušeně profesionál, člověk, který má znalosti z oboru, sám se vzdělává ve směru novinek, nových technologií a mimo to, má za sebou už i nějakou praxi.

Přece jen, na obličeji případně „zpackanou“ práci zamaskujeme často jen těžko… Proto dámy, než se k někomu objednáte, zjistěte si, co můžete očekávat.

Za sebe bych vám v tomto ohledu chtěla moc doporučit Kristýnu Hönigovou a její nově otevřený salon Atelier Kris – najdete ho v samém srdci Brna, na Rašínově 2. Prostory salonu jsou samy o sobě moc příjemné, vzdušné, prosvětlené a samozřejmě čisté – jsem si jistá, že se vám tu bude líbit.

I když se jedná o centrum města, Atelier Kris se nachází ve vnitrobloku domu – během ošetření tu vnímáte jen klid.

Kristýna v salonu nabízí pestré služby cílené na péči o náš pěstěný, dokonalý vzhled. Po individuální konzultaci, kdy sdělíte své přání, vám doporučí nejlepší možnou proceduru, a to jak ve smyslu permanentního make-upu, ale i laminace obočí, barvení řas i obočí, nebo lash liftingu, lash filleru…

Primárně se Kristýna zaměřuje na permanentní make-up.
V rámci toho vytváří nejlepšími a nejmodernějšími technologiemi zvýraznění požadovaných partií obličeje.

Oblíbenou a vyhledávanou službou je tu „powder brows“ – neboli pudrové obočí. Obočí působí plným a zvýrazněním dojmem.

Mimo to, Kristýna pak dělá i oblíbený mikroblading, ovšem v nejnovější technologii „breezy brows“, což je i tzv. vláskování.
Jedná se o nejnovější trend v oblasti permanetního make upu. Výsledkem je vzdušné, přirozené obočí, kdy se vykreslují jednotlivé chloupky tzv. čepelkou a pomocí strojku se obočí stínuje pro vytvoření 3D efektu a hustoty obočí.

Kristýna umí vytvořit i nádherné, barevně zvýrazněné rty, nebo jemné linky mezi řasy…

Co jsem viděla fotky klientek, je její práce neskutečně precizní a ve výsledném dojmu zároveň i přirozená.

Já jsem v Atelieru Kris vyzkoušela i zmiňovaný „brow bomber“ – jedná se o speciální úpravu obočí na bázi laminace, která se provádí profesionální italskou značkou Inlei.

Výsledkem je plné obočí, které perfektně drží tvar. Proti běžné laminaci má tato procedura i mnohem dlouhodobější efekt – a to až měsíc a půl. Mimo to, použité produkty mají i pečující a vyživující charakter o chloupky obočí.

Mimo to, na brow bomber můžete chodit i častěji, než na klasickou laminaci.

Zajít si do salonu Kris můžete i na lash lifting, nebo barvení obočí, řas – a to buď vysoce kvalitními, hybridními barvami, nebo také hennou – málokde s ní pracují!

Já jsem byla s výsledkem péče – procedury brow bomber – nadmíru spokojená. Kristýna pracuje precizně, kdy výsledek opravu stojí za to.

Dámy, pokud uvažujete nad některou z výše uvedených procedur, do péče Kristýny v Atelieru Kris se můžete bez obav svěřit!

Salon Atelier Kris najdete v centru Brna na Rašínově 2, objednat se můžete přímo přes web, viz odkaž níže.

ODKAZ: ATELIER KRIS / web
ODKAZ: ATELIER KRIS / facebook
ODKAZ: ATELIER KRIS / instagram