Inspirace na zimní outfity z obchodu Intersport

Jak jsem vám tu nedávno psala, v Brně máme dva obchody oblíbené značky Intersport ve zcela nové podobě – najdete je v Galerii Vaňkovka a také v Olympii. Jistě mnozí dobře víte – v prodejnách Intersport pořídíte kvalitní oblečení pro sport, ale i volný čas a mimo to, je zde velmi pestrý sortiment sportovního vybavení. Zkrátka, v ohledu sportovních potřeb se tu vybavíte doslova od A do Z! Jelikož se nám pomalu, ale jistě blíží zima, nafotila jsem vám pro inspiraci několik outfitů určených pro zimní radovánky – zejména na lyže! Kolekce lyžařského oblečení jsou v Intersportu k mání od mnoha značek, koupíte tu úžasné komplety, funkční trička, mikiny, ale i spodní termo prádlo. Mrkněte na můj článek se spoustou fotek!

Zimní sporty – lyže, běžky, radovánky na sněhu… také už se toho nemůžete dočkat? Věřím, že mnozí ano, i pro mě je lyžování snad nejoblíbenějším sportem.

Pokud sháníte kvalitní oblečení na lyže, a to v ohledu kompletního outfitu, rozhodně se zajděte mrknout právě do obchodu Intersport, sortiment je zde až neuvěřitelně pestrý!

Jak jsem vám prozradila nedávno, obchody Intersport prošly proměnou –  v novém designu a na velké ploše nabízí opravdu vše pro sport i volný čas. Oba brněnské obchody Intersport naleznete ve zdejších nejoblíbenějších nákupních centrech, v Galerii Vaňkovka a také v Olympii.

Zpátky k zimní výbavě – jak jsem zmínila, tu v obchodech Intersport pořídíte opravdu kompletně, a to samozřejmě i včetně sportovní potřeb, jakými jsou lyže, běžky, ale i helmy, lyžařské boty, nebo brýle…

Já jsem vám v Intersportu v Galerii Vaňkovka nafotila pro inspiraci několik jedinečných outfitů, určených právě na lyže. Jak můžete vidět na fotkách, můžete vybírat hezké kousky, které buď vzájemně zkombinujete, ovšem výběr je i k sobě ladících kompletů.

Co se značek týká, těch je v Intersportu zastoupena celá řada.
Zmínit musím populární brand McKinley a jejich propracované zimní a lyžařské bundy, mají dokonalé střihy, krásné materiály i celkové zpracování.

Od značky McKinley mohou v Intersportu vybírat jak ženy, tak i muži a děti.

Lyžařům pak určitě nebude cizí značka Rossignol – mají nádherné komplety na lyže, ale samozřejmě i vybavení – stále platí, že tento brand je v ohledu produktů na lyže jedničkou na trhu.

Moc hezké věci nabízí i značka Luhta! Název není možná pro všechny až tak povědomý, ale určitě se doporučuji právě s tímto brandem rovněž seznámit.

Oblíbenou značku jsou pak i Spyder a Icepeak, opět nabízí super kousky pro zimní sporty!

Zkrátka, outfity na lyže si v Intersportu zaručeně vyberete! Skvělou zprávou je, že kolekce zimního oblečení se v Intersportu stále rozšiřují – s blížící se zimou a výběr bude ještě zajímavější! O tom vám ale určitě napíšu zase příště, ať jste v obraze. ;)

Nové obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram