Inspirace na překrásné šperky z obchodu MOOYYY

Jedinečné a originální šperky jsou vždy tím dárkem, který potěší – rozhodně tedy každou ženu! A právě nádherné šperky v minimalistickém designu z dílen převážně českých tvůrců vám chci představit v mém následujícím článku. Šperky jsou z obchodu MOOYYY, který najdete v brněnské Olympii. Sama už několik kousků z tohoto obchodu mám a jsou to mé vůbec nejmilejší šperky. Oceňuji jejich nadčasovou podobu, netradiční zpracování a mimo to, je mi milé, že pochází právě i od českých tvůrců. V obchodě MOOYYY jsem vám nedávno nafotila spoustu jedinečných šperků – mrkněte a inspirujte se!

Obchůdek MOOYYY jsem vám tu představila před rokem, kdy se v brněnské Olympii otevřel. Troufám si tvrdit, že právě MOOYYY je v mnoha ohledech skutečně nevšední značkou, přesvědčíte se o tom určitě také sami, jakmile se se šperky MOOYYY blíže seznámíte.

Šperky MOOYYY nadchnou všechny, kdo si potrpíte na výjimečnost vlastního stylu. Nadčasový, minimalistický design, moderní pojetí, jednoduchost, čistota stylu a precizní zpracování – to mají všechny úžasné šperky MOOYYY společné.

Část šperků MOOYYY se vyrábí u nás, v České republice, značná část pak i na exotickém ostrově Bali v úžasném duchovním prostředí.

Značka MOOYYY má své obchody v rámci České republiky v Praze, v Českém Krumlově a i u nás, v Brně. Mimo to, šperky pak můžete nakupovat i na eshopu www.mooyyy.cz.

Šperky MOOYYY jsou stříbrné, pozlacené a nově i zlaté – v matné, či lesklé úpravě, nádherné jsou i šperky z černého rhodia, nebo šperky z lávových kamenů.

Aktuálně MOOYYY nabízí šperky od osmi designérů a autorů.
Šperky MOOYYY jsou v ohledu designu do velké míry inspirované jógou, přírodními materiály – šperky tak vychází i z jógové symboliky.

Mimo stříbrné šperky tak MOOYYY zahrnuje ve své portfoliu i nadčasové šperky z perel, lávových kamenů, s použitím semen posvátného stromu Rudraksha.

Jednotlivé kolekce šperků dle jejich autorů si můžete podrobně prohlédnout přímo na webu / eshopu MOOYYY – pod tímto odkazem.

Mé nejoblíbenější jsou rozhodně autorské kolekce SENSO, CHIA a RUDRA předních českých designérek Lucie Koldové, Mirky Talavaškové a Anny Steinerové.

Právě z kolekce RUDRA mám i svůj nejmilejší prstýnek, který mnoho lidí stále obdivuje. :)

Výše uvedené kolekce jsou v dokonalém, velmi nadčasovém a netradičním designu. Až sama obdivuji, jak zajímavé tvary lze v případě šperků vymýšlet!

Za zmínku určitě pak stojí i kolekce ORIGAMI, za kterou stojí autorka Nalatie Vicenová. Šperky jsou inspirované jemným japonským uměním skládání papíru. Tyto šperky jsou v čistém a elegantním stylu, kdy v tomto případě platí „v jednoduchosti je krása“. 

Úžasné šperky, co říkáte? Značka MOOYYY je opravdu výjimečná, do takových šperků se musí doslova zamilovat každá žena!

A mimochodem – právě i šperky MOOYYY mohou být jedinečným a originálním dárkem k Vánocům!

Obchod Mooyyy najdete v Brně v OC Olympia.

ODKAZ: MOOYYY / web, eshop
ODKAZ: MOOYYY / facebook
ODKAZ: MOOYYY / instagram