Obchod IOAMO v nových prostorách na Masarykově 2!

Milé dámy – mám pro vás skvělou zprávu! Oblíbený obchůdek IOAMO se přestěhoval do mnohem větších prostor – nově jej najdete v centru Brna na Masarykově 2. Výrazně se zde rozšířila i nabídka kabelek, peněženek, doplňků – jsou tu i nové značky, velký je sortiment nádherných peněženek, psaníček na plesy, vybírat můžete kvalitní a nádherné kožené kabelky… Mimochodem, stylové peněženky, tašky a brašny tu koupíte i pro pány – třeba tip na vánoční dárek! Zastavte se do nového obchodu IOAMO mrknout – prodejna s takto pestrou nabídkou kabelek jinde v Brně rozhodně není! Inspirací vám může být i moje následující reportáž i se spoustou fotek…

Mnoho z vás mi často psalo – „kam v Brně pro kvalitní a hezké kabelky“. Vždy jsem vás posílala právě do obchodu IOAMO, ovšem – nyní vám tento obchod budu doporučovat ještě raději!

Obchod IOAMO se totiž nedávno přestěhoval do mnohem větších a zajímavějších prostor, kdy se tak i značně rozšířila celková nabídka.
IOAMO tak najdete na nové adrese – a opět v centru Brna, konkrétně na Masarykově 2 (hned vedle prodejny Vodafone).

Prostory to jsou opravdu úžasné, kdy na velké ploše můžete vybírat z mnoha modelů kabelek, tašek, peněženek, psaníček a dalších doplňků. A pozor, prodejní prostor tohoto obchodu se do budoucna ještě rozšíří, sortiment bude rozmanitější – nakoupíme tu totiž i cestovní tašky a kufry! O tom vám ale ještě určitě napíšu.

V obchodě IOAMO v nových prostorách najdete všechny značky z předchozí prodejny, ale i několik novinek!

Nádherné a kvalitní kabelky, tašky, nabízí francouzský brand Katana. Tyto kabelky jsou z pravé kůže, v jednoduchém designu, bez zdobení a aplikací. 

Od stejné značky můžete v obchodě IOAMO vybírat i peněženky.

Stylové kabelky v nadčasovém zpracování – to je český label Facebag! Opět se jedná o kožené zboží.

Velké oblibě se v obchodě IOAMO těší i australská značka Greenwood – jsou pro ni typické zejména krásné kožené cestovní tašky. Mimochodem – super tip na vánoční dárek pro pány!

Sortiment pánských produktů pak v novém obchodě IOAMO rozšířily dvě nové značky – Hilburry a Hunters. Jsou to stylové tašky, brašny, peněženky – opět potěší pány třeba i pod stromečkem!

Mimochodem, Greenwood nabízí i kabelky z broušené kůže pro dámy!

Velké oblibě se v obchodě IOAMO pak těší česká značka VUCH, která nabízí krásné kabelky, tašky, peněženky a další doplňky.

Moc hezké jsou peněženky VUCH, v hravém, barevném a celkově osobitém designu. Peněženky jsou zde jak z koženky, tak tu najdete i ty z kůže. Mimochodem, z kůže od značky VUCH jsou v obchodě IOAMO dostupné už i krásné kabelky!

Nově zastoupenou značkou v obchodě IOAMO je pak další mimořádně oblíbený brand – Tamaris! Jistě vám nemusím představovat, super jsou mimochodem i jejich boty.

Pestrý výběr je v novém obchodě i krásných psaníček na plesy a mimořádné události. Pokud hezké psaníčko, nebo menší kabelku sháníte – už víte kam se pro ně vydat. :)

Další novou značkou je pak český Lagen!

Designově velmi jedinečné, zdobené, extravagantní… jsou pak kabelky, peněženky a doplňky španělské značky Anekke.

Opravdovou exkluzivitou jsou pak kabelky od holandské značky Bulaggi – mně osobně se tedy líbí moc. Tyto kabelky jsou v zajímavém designovém provedení, mají propracované detaily, některé jsou i lehce extravagantní.

A mimo to, kabelky Bulaggi jsou i v úžasných barvách!

Milovníky kožených kabelek tu jistě osloví i pestrá nabídka kvalitních italských kožených kabelek – v mnoha stylech, barvách…

Mimochodem, kabelky od italských značek koupíte v obchodě IOAMO i v cenově dostupných hladinách.

Zmínit musím ještě krásné kožené peněženky Delami! Právě peněženek je v IOAMO tolik, určitě si tu vyberete takovou, jakou hledáte.

Určitě vám doporučuji stavit se do nového obchodu IOAMO mrknout, tak pestrá nabídka kabelek, tašek, peněženek… jinde v Brně rozhodně není!

Obchod IOAMO najdete na nové adrese, v centru Brna na Masarykově 2.

ODKAZ: IOAMO / web, eshop

ODKAZ: IOAMO / facebook

ODKAZ: IOAMO / instagram