Zimní novinky od značky Waterdrop!

Věřím, že značku Waterdrop a hlavně skvělé Microdrinky waterdrop® mnozí už dobře znáte – tento brand se zabývá pitným režimem a navíc má i v rámci nabízených produktů velmi ekologický charakter. Waterdrop – to jsou v první řadě Microdrinky waterdrop®, které jsou bez konzervantů, barviv, plné výtažků z ovoce, bylinek a chutnají opravdu výborně! Ochutíte si jimi vodu, která se vám hned lépe pije. Waterdrop představil nyní i zimní novinky – ochutnejte určitě zimní limitovanou edici Microdrinku SNOW s příchutí jablek, borůvek a ostružin. Mimochodem, od Waterdrop můžete pořídit i krásné vánoční dárky pro vaše blízké – třeba sety Microdrinků ve vánočním balení. Hezkým tipem na vánoční dárek pak může být i designová lahev na pití, na jejíž bambusové víčko si můžete nechat ve waterdrop® Signature Store vygravírovat jakýkoliv nápis.

POZOR – do 24. prosince pro vás, mé čtenáře platí i sleva 15% s kódem COOLVANOCE! Využít ji můžete jak v kamenné prodejně waterdrop® Signature Store, tak i na e-shopu www.waterdrop.cz.  Víc v následujícím článku. 

Rakouský brand Waterdrop se těší mimořádné oblibě po celém světě. Značka je totiž zcela ojedinělá jednak svou nabídkou, ale i celkovým přístupem k životnímu prostředí.

Waterdrop byl založen před 6 lety ve Vídni a obecně se zabývá pitným režimem a hydratací organismu – a to zejména v ohledu našeho zdraví a také ekologie. Waterdrop nabízí unikátní Microdrinky nebo Microtea – jedná se o speciálně sestavené přísady na ochucení pramenité a také hlavně kohoutkové vody. Microdrinky jsou v podstatě malé „kostky“, které jednoduše vhodíte do vody, klasické, sycené, studené, nebo teplé (v případě Microtea). Kostka se okamžitě rozpustí, bez nutnosti míchaní, nebo protřepání.

To důležité – veškeré Microdrinky, nebo Microtea waterdrop® jsou bez konzervantů, chemie a barviv.

V brněnském waterdrop® Signature Store na Rašínově 4 najdete širokou nabídku skvělých Microdrinků & Microtea waterdrop®, ale i další sortiment – kvalitní nerezové lahve, dále lahve z borosilikátového skla, které je tvrzené a odolnější. K zakoupení tohoto typu lahve dostanete zdarma navíc i termoobal ve stejném designu jako je lahev.

Mimo lahve pak Waterdrop nabízí i další typy lahví, skleněné karafy, skleničky, nebo brčka z nerezu, nebo skla…

Novějším produktem jsou pak filtrační karafy.

Opravdu kouzelná je pak i dětská řada lahviček na pití! Tyto lahve jsou v designu zvířátek, kdy tuto „sestavu“ nedávno rozšířila novinka, lahev s motivem veverky.

Pojďme na letošní zimní novinky a tipy na vánoční dárečky od Waterdrop!

Vaše blízké (ale samozřejmě i vás) potěší třeba sety oblíbených Microdrinků waterdrop®, které si můžete libovolně poskládat do vánočních dárkových krabiček, které jsou zdarma.

Ty jsou připraveny buď na 2, 6, 7, nebo 10 balení Microdrinků, nebo Microtea waterdrop® – je jen na vás, jak si tyto sady nakombinujete.

Ochutnejte také zimní limitovanou edici Microdrinku waterdrop® SNOW! Je s výtažky jablka, ostružiny a borůvky, chutná skvěle!

Krásným dárkem s osobním charakterem pak mohou být i nerezové lahve na pití. Do jejich bambusového víčka si totiž můžete nechat vygravírovat libovolný nápis!

Gravírování probíhá přímo ve waterdrop® Signature Store, je na počkání a získáte 2 víčka – bez gravírování a vámi vybranými nápisem.

Myslím, že krásná lahev s vygravírovaným nápisem, navíc třeba s balením Microdrinku určitě udělá radost! :)

POZOR – do 24. prosince pro vás, mé čtenáře, platí i sleva 15% s kódem COOLVANOCE! Využít ji můžete jak v kamenné prodejně waterdrop® Signature Store, tak i na e-shopu www.waterdrop.cz.  

Waterdrop® Signature Store Waterdrop najdete v centru Brna, na Rašínově 4.

ODKAZ: WATERDROP / web, eshop
ODKAZ: WATERDROP / facebook
ODKAZ: WATEDROP / instagram