Inspirace na jedinečný dárek – z butiku ALOve!

Konec školního roku sebou přináší i mnohé zásadní milníky v životech celé řady z nás. Je období zakončení školy, promocí, rodinných oslav… A právě k těmto příležitostem, jako je třeba promoce, se hodí věnovat jedinečný dárek – jako památku na tuto významnou chvíli. Proto pro vás dnes mám inspiraci na takto výjimečné dárky – z nově otevřeného butiku ALOve. Koupíte tu totiž doslova úchvatné šperky ze zlata, s pravými diamanty, ovšem za velmi příznivé ceny. Tady je moje reportáž – třeba najdete takový kousek, který vás osloví a zaujme… :)

I já sama miluji krásné, jedinečné šperky, navíc takové, ke kterým mám nějakou osobní vazbu, citové pouto, vzpomínku – kdy si i díky tomuto šperku vzpomenu na krásné chvíle. Ať už to bylo zasnoubení, svatba, narození dětí, nebo právě i moje promoce… Ke všem těmto důležitým momentům v mém životě jsem vždy dostala jako památku krásný šperk. Od manžela, k promoci od mých rodičů… Všechny tyto kousky mám velmi ráda a vážím si jich.

A protože i nyní, s blížícím se koncem roku, celá řada z nás hledá vhodný a hezký dárek pro ty, kdo budou mít promoci, nebo zakončují školu, věřím, že by vás mohla oslovit moje reportáž s krásnými šperky z butiku ALOve.

Tento butik je nově otevřený v brněnském nákupním centru Olympia a opravdu, najdete zde dokonalé šperky – a co je důležité, tak za přijatelné ceny. Mimochodem, tento butik jsem vám už na blogu představila – pokud vám můj článek unikl, najdete ho ZDE.

ALOve je to sesterská značka ALO Diamonds, která nabízí jedinečné, zlaté šperky s pravými diamanty za dostupné ceny. V nabídce jsou šperky jak ze žlutého, tak z bílého a růžového zlata.

Celkově mi je image tohoto brandu nesmírně blízká. Stylově se totiž jedná o šperky v mladistvém, moderním designu – ALOve sleduje nejnovější trendy, tudíž tyto šperky jsou vysoce moderní, nadčasové, líbivé a svěží. I proto věřím, že jsou vhodným dárkem pro mladou slečnu – třeba právě k promoci, nebo narozeninám…

Šperky ALOve jsou kvalitní, ručně zpracováváné nejlepšími českými šperkaři, jsou ovšem cenově dostupnější – ve srovnání s brandem ALO Diamonds. Na výrobu jsou použity jen ty nejkvalitnější materiály a každý šperk je samozřejmě také opatřen svým certifikátem pravosti.

A jaký dárek vybrat? 
V krásném, designovém butiku ALOve je opravdu velice pestrá nabídka – já sama bych nevěděla, co dřív… :) Ať už to jsou krásné, jemné prstýnky, náušnice, nebo jednoduché náramky, přívěsky… Cenově tu pořídíte šperk už od 2500,-, což je myslím, na kousek této kvality, s pravým diamantem, naprosto skvělá cena.

Zkrátka – pokud hledáte jedinečný dárek, pozornost, věřte, že se šperkem ALOve chybu rozhodně neuděláte… :)

Butik ALOve najdete v Brně v OC Olympia.

ODKAZ: ALOVE / web
ODKAZ: ALOVE / facebook