Design: Bytový dům Barvy na Lesné! Jedinečný projekt s posledním volným bytem

Jedním z témat, kterému se na svém blogu moc ráda věnuji, je DESIGN! A proto vám chci napsat o jednom velice zajímavém a jedinečném projektu z Brna, který stojí za pozornost. Na brněnské Lesné totiž vznikl skutečně nádherný Bytový dům Barvy, který nabízí krásné a designové byty. Aktuálně je tu v nabídce už jeden jediný – který bude možné zakoupit v rámci speciální akce, tzv. OPEN DAY. V článku se dozvíte víc…věřím, že pokud hledáte zajímavé a stylové bydlení, mohlo by vás právě něco takového oslovit… :)

Sama se ve směru designu už asi rok intenzivně pohybuji, zařizujeme s manželem byt, který zatím bude sloužit jako kanceláře, tudíž jsem v této oblasti teď „jako doma“. :)
A tak jsem se dozvěděla o jednom velice zajímavém projektu, který mě oslovil. Rozhodla jsem se, že vám o tom napíšu – třeba je mezi vámi někdo, kdo shání opravdu výjimečný a krásný byt.

Na Lesné totiž vznikl nový Bytový dům Barvy, s krásnými bytovými jednotkami. Lokalita je to zde opravdu úžasná – kousek od centra, ovšem blízko do přírody a zeleně, což je pro mě osobně velice důležitý faktor při výběru nového domova.

Bytový dům Barvy je jedinečný svou architekturou už od prvního pohledu – jedná se o bytové jednotky s prostornými terasami.

Aktuálně je zde už poslední volný byt k prodeji, o který je velký zájem. A proto se koná tzv. OPEN DAY – akce, kdy máte možnost si byt prohlédnout a také, zakoupit.

Jedná se o byt velikosti 2+kk o rozloze 44,51 m2 se zahrádkou, který uspokojí i nejnáročnější klienty. Byt je umístěn v 1.NP nadstandardní novostavby moderního bytového domu Barvy situovaného v městské čtvrti Brno-Lesná.

Byt je jedinečný svým členěním, má vstup na vlastní soukromou zahrádku, v ceně bytu je i parkování.

Byt disponuje nejmodernějšími technologiemi, součástí bytové jednotky je nová kuchyňská linka na míru. V případě zájmu si klient může odkoupit i ostatní nábytek, jimž je aktuálně byt vybaven.

Tento nádherný byt je možné si zakoupit přímo na místě v rámci akce OPEN DAY – ta se bude konat 14. 6. od 15:00 do 19:00. Na místě bude možné ovlivnit cenu – byt bude prodaný za nejvyšší možnou nabídku.

V tuto chvíli je již možné si domluvit individuální prohlídky – více informací k prohlídkám a možnost registrace najdete ZDE

Myslím, že něco takového si rozhodně zaslouží, abyste se o tom minimálně dozvěděli… ;)

ODKAZ: BYTOVÝ DŮM BARVY / web, o projektu
ODKAZ: BYTOVÝ DŮM BARVY / OPEN DAY – informace o možnosti zakoupení bytu