Inspirace na bundy & kabáty z butiku La Certezza

Zima se pomalu, ale jistě blíží – proto je třeba se na ni patřičně připravit! :) Jak jsem slíbila – mám pro vás inspiraci na překrásné a teploučké zimní bundy a kabáty z butiku Certezza. Mají tu senzační výběr! A dámy – pokud máte o nějaký ten kousek zájem, pospěšte si – vše mizí závratnou rychlostí! Víc v následujícím článku se spoustou fotek…

Zcela upřímně, sehnat v Brně zajímavé, originální a kvalitní bundy, to není jen tak… V obchodech velkých módních řetězců je výběr poměrně špatný, takže věřím, že vás osloví právě moje inspirace z butiku La Certezza – ten najdete v Brně na Lidické 63.

O aktuální nabídce tohoto butiku jsem vám mimochodem psala nedávno (více ZDE) – mají tu opravdu úžasnou nabídku podzimní módy – šatů, svetrů, nebo teploučkých kompletů.

Ovšem, na čem si majitelka butiku vždy velmi zakládá, je právě široká nabídka krásných zimních bund a kabátů! Ty jsou tu každoročně k sehnání v široké škále a jak jsem zmínila v úvodu, vše mizí opravdu rychle – protože ruku na srdce, tak krásné kousky jinde v Brně nemají.

Ta pravá zima sice nastane asi (a doufejme) až o pár týdnů později, ovšem už nyní si nějaký ten hřejivý kousek můžete pořídit, ať jste vybavené. :) Proto – inspirujte se, právě výběrem z butiku La Certezza!

Bundy tu mají krásné – v mnoha typech, délkách i barvách.

Ovšem obecně ty nejoblíbenější jsou krásné, vypasované bundičky v prodloužených délkách. Postavě dodají perfektní siluetu, opticky zeštíhlí a to hlavní – opravdu vás zahřejí, buďte si jisté, že v takovém modelu můžete v klidu přečkat i velkou zimu.

Tyto bundy tu mají v několika barvách – za mě vede krásná khaki!

Pokud dáváte přednost kratším bundám – i takové tu najdete. Skvěle vypadají k úzkým džínám, legínám, nebo i dlouhým šatům.

Za pozornost zde stojí i nabídka kabátů! Ty tu nabízí opět v mnoha barvách.

Kabáty i bundy v klasických střizích i barvách jsou rozhodně nadčasové kousky oblečení, které z módy nevychází – užijete opravdu několik let.

Tak co říkáte – nádhera, že? Vyražte do butiku La Certezza omrknout na vlastní oči!

Butik La Certezza najdete na Lidické 63.

ODKAZ: LA CERTEZZA / facebook
ODKAZ: LA CERTEZZA / instagram