Informace pro rodiče – v Brně je otevřená nová soukromá školka Benjamínek!

Dnes mám článek určený hlavně pro všechny rodiče malých dětí! Řešíte, kam dát vaši ratolest do školky? Sama moc dobře vím, že toto rozhodování není jen tak! ;) I proto vám chci dát tip na novou soukromou mateřskou školku – jmenuje se Benjamínek pod Kraví horou a dětem má rozhodně co nabídnout! Víc informací v následujícím článku… ;)

Sama si dobře vzpomínám, že vybrat pro mé syny dobrou mateřskou školu bylo poměrně obtížné. Měla jsem určité požadavky, které školka musela splňovat a i proto jsme se před lety rozhodli pro soukromou mateřskou školu. A nelitovala jsem – pro děti je to skvělý start do života!

Dnes už mám oba syny ve škole – ale i tak vám chci přinést tip na novou, soukromou mateřskou školu, která je otevřená v Brně a co je hlavní, stále mají volná místa a přijímají děti!

Od mateřské školy jsem toho pro své syny očekávala vždy víc – v první řadě aby měly děti v rámci školky i angličtinu, možnost se také všestranně vzdělávat, aby školka nabízela i více individuální přístup, kvalitní služby… Důležité pro mě bylo samozřejmě také prostředí školky, to, jak to zde vypadá – nejen uvnitř, ale také venku – zda má školka vlastní zahradu, vyžití pro děti.

A myslím, že toto všechno právě nová mateřská školka Benjamínek pod Kraví horou splňuje! Vypadá opravdu krásně, prostory pro děti jsou útulné, příjemné, čisté, zkrátka přesně takové, jak to má ve školce být. 

Co děti rozhodně také ocení je krásná velká zahrada, kde mohou trávit čas – jsou tu prolézačky, v létě pak mohou děti využít dokonce bazén, což je naprosto super!

Mateřská škola Benjamínek se nachází v klidné části Brna, na ulici Zábranského 8. Co je také skvělé, tak je zde možné se domluvit i na variabilní docházce, což také nebývá v mnoha jiných školkých samozřejmostí.

Tato školka přijímá děti již od 2 let věku do 6 let – dětem zde zajistí tedy kompletní přeškolní docházku.

Děti se tu mohou těšit na celou řadu aktivit, které je budou všestranně rozvíjet. K těmto aktivitám patří i hudební a anglická výchova – což je opravdu super, sama ze své zkušenosti vím, že právě malé děti se cizí jazyk učí velice snadno a rychle. Je to pro ně i výborná příprava do školy. 

Ve školce děti budou také malovat, mají tu pro ně i keramiku, tenisové lekce a další sportovní aktivity – takže nudit se tu rozhodně nebudou. A vy, rodiče, můžete mít opravdu dobrý pocit, že školka dává vašim dětem to nejlepší!

Mateřská škola Benjamínek je otevřená denně od 7:30 do 16:30 a pozor – to i včetně prázdnin! A sama vím, že řešit pro děti hlídání právě během prázdnin není jen tak!

Pokud si nejste jistí, zda by vám a hlavně, vašemu dítěti školka vyhovovala – přijďte si sem vyzkoušet jeden den ZDARMA a uvidíte. ;) A to je taky super nabídka, že? :)

Mateřskou školu Benjamínek pod Kraví horou najdete na ulici Zábranského 8, v rodinném domě s vlastní zahradou.

ODKAZ: MATEŘSKÁ ŠKOLA BENJAMÍNEK / web

ODKAZ: MATEŘSKÁ ŠKOLA BENJAMÍNEK / facebook

ODKAZ: MATEŘSKÁ ŠKOLA BENJAMÍNEK / instagram