Podzimní inspirace z butiku Allora

S nástupem podzimu se obchody plní podzimními kolekcemi, novinkami a trendy kousky, které budou právě nadcházející sezónu IN. Nejinak je tomu také v mém oblíbeném butiku Allora, který najdete v Brně na Dvořákové ulici. Mají tu spoustu krásných novinek, které jsem vám nafotila a představím ve své reportáži! Čtěte dál! ;)

V butiku Allora je vždy senzační výběr! Kdykoliv sem přijdete, je z čeho vybírat. Ať už sháníte oblečení pro běžné, denní nošení, nebo pro více slavnostní a okázalé příležitosti, rozhodně si tady vyberete. A teď je tu aktuálně tolik nových kousků!

Co tu tedy nyní najdete?
Opět jsem vám celou řadu zajímavých outfitů nafotila přímo na sobě – jedná se především o zajímavé šaty, prodloužené košile, nebo sukně!

Ano, i na podzim sukně a šaty užijete – mimochodem, já je nosím celoročně! Miluji ženskou módu a sukně a šaty k ní rozhodně patří. ;)

Právě šaty mají teď v butiku Allora nádherné – v krásných, podzimních barvách – těm opět letos dominují okrově žlutá, vínová, ale třeba i modrá.

Za pozornost tu stojí také sukně – já si zamilovala třebu tu koženkovou, na zip, s bílou halenkou vypadá přímo skvěle! :)

Super je i hnědá kostkovaná sukně, ta je na podzim přímo také jako dělaná.

Pokud dáváte přednost spíš kalhotům – tak i ty zde najdete – třeba super pohodlné džíny, které dokonale sedí. Mají je v několika barvičkách!

Právě přes džíny si pak můžete obléct zmiňované prodloužené košile, jsou krásné buď „na volno“, nebo s páskem. A pokud bude teplo, klidně si je oblečte také jako šaty!

Košilových šatů mají teď v Alloře opravdu velký výběr, mně se moc líbily i ty ze saténového materiálu, jsou nesmírně efektní! Opět je tu najdete ve více barvách.

I letošní podzim jsou v kurzu zvířecí vzory – takže i kousky v tomto duchu v Alloře koupíte. Myslím, že by vám nějaká věc v tomto stylu neměla v šatníku chybět! ;)

Zkrátka, milé dámy, do Allory stojí za to skočit, určitě tu něco zajímavého najdete. ;)

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákové 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook