Představuji: Zámecký sklípek v Miroslavských Knínicích, kousek od Brna!

Dnes bych vám ráda představila další kouzelné místo nedaleko Brna, které si rozhodně zaslouží vaši pozornost! Zvláště, pokud třeba hledáte ideální prostory pro uspořádání svatby, oslavy, nebo firemní akce. Jedná se o Zámecký sklípek v obci Miroslavské Knínice, asi 36km od Brna. A je to tu opravdu nádherné – víc v mém dnešním článku se spoustou fotek. ;)

Často mi mnoho z vás píše právě o tipy na místa, kde by se dala uspořádat svatba, oslava, setkání s přáteli, nebo třeba firemní večírek. Upřímně, hezkých a originálních míst – mimo klasicky „zažité“ salonky v restauracích – je pomálu. A tak i já jsem ráda, pokud objevím něco nového, krásného, zajímavého…

A přesně takový je právě Zámecký sklípek ve vinařské obci Miroslavské Knínice, na který jsem nedávno dostala tip. Sklípek je vzdálený asi 36 km od Brna a jsou to opravdu překrásné prostory, právě na události, o kterých píšu výše, jako dělané!

Sklípek a k němu přilehlá stodola slouží právě k pronájmu – pro využití na nejrůznější tipy akcí. Můžete tu uspořádat nádhernou svatbu, oslavu, nebo firemní akci.

Výhodou je, že stodola je kompletně vybavená – a vypadá úžasně! Jak sama dobře vím, tak právě svatby v takových prostorách jsou velice žádané, takže, pokud hledáte nádhernou a vybavenou stodolu, kousek od Brna – věřím, že tato se vám bude rozhodně líbit. ;)

Pod celým objektem se pak nachází také zámecký park, který je ideální právě pro konání svatebních obřadů – pokud byste měli rádi svatbu venku.

Navíc – ve vinném sklípku vám tu mohou zajistit i vinnou degustaci se someliérem – což je mimochodem skvělý program právě na oslavu, nebo firemní večírek.

Na jakoukoliv akci vám tu také zajistí catering – na míru a dle vašeho přání. Pokud si navíc budete přát výzdobu prostor – třeba i květinovou, také není problém. ;)

Kromě výše zmíněného vám pak na vaši akci rádi zajistí i fotografa, hudební produkci, zkrátka cokoliv si budete přát.

Možná vás bude zajímat také možnost ubytování – tak ubytování je možné ve 12km vzdáleném wellness hotelu Ryšavý, kde je k dispozici 31 lůžek a také přistýlky. Jeden z pokojů je zde pak i bezbariérový.

Když byste se tu chtěli zdržet déle – třeba i v rámci víkendu, tak je tu spousta možností výletů do okolí! Ať už si chcete prohlédnout Mikulov, Pálavu, Znojmo…všude to je kousek a všude je krásně, ale to vy určitě dobře víte – z Brna máme tato místa coby kamenem dohodil. ;)

Zkrátka, myslím, že Záměcký sklípek je naprosto perfektní místo pro jakoukoliv událost, která si zaslouží jedinečné prostory, komfort poskytovaných služeb a milý a profesionální přístup. ;)

Pokud byste měli o pronájem zájem, můžete se ozvat přímo paní majitelce na čísle 725602944 nebo na email

Sochorova30@seznam.cz

Zámecký sklípek se nachází v Miroslavských Knínicích 63.