Ideální místo pro vaše oslavy, akce, večírky, ale i příjemně strávený čas, třeba na bowlingu – Zámecká sýpka v Blansku!

Opět mám pro vás článek s inspirací nejen na fajn výletní zastávku nedaleko Brna! Nedávno jsem vám zde totiž představila hotel s restaurací a bowlingem – Zámeckou sýpku v Blansku. Právě toto místo je totiž díky pestré nabídce služeb i ubytovací kapacitě přímo ideální i pro organizaci nejrůznějších soukromých akcí, eventů, oslav, svateb, nebo vánočních večírků, které jsou nyní aktuálním tématem. Proto – pokud hledáte fajn prostory, kde vám vaši akci připraví na klíč, kde nebude chybět skvělé jídlo i možnost ubytování – mrkněte na můj následující článek. Mimochodem, pozvat vás chci i na bowling na Sýpce, který prošel rekonstrukcí a hostům nabízí technicky perfektní zázemí!

Doba covidových restrikcí doufejme už definitivně pominula, proto jsou nejrůznější společenská setkání, akce, oslavy, večírky…nyní snad ještě víc vyhledávané, než v dobách minulých. Proto – pokud hledáte skvělé místo, kde právě vaši událost uspořádat, inspirujte se mým následujícím článkem!

Nedávno jsem vám zde totiž představila hotel, restauraci a bowling, Zámeckou sýpku v Blansku. Jedná se v ohledu služeb, umístění, designu prostor…opravdu o výjimečné místo, které má svým hostům rozhodně co nabídnout. Ať už zde uspořádáte svůj soukromý event, strávíte tu pár dnů odpočinkem v hotelu, nebo se zastavíte na oběd do zdejší vyhlášené restaurace, určitě nebudete litovat.

Ve svém článku se chci zaměřit právě na organizaci akcí na Sýpce, protože v tomto směru jsou to prostory přímo ideální!

Hostům je k dispozici Rytířský sál (restaurace) a dva oddělené salonky, každý ve svém jedinečném stylu. Restaurace i každý ze salonků mají kapacitu až 70 osob a disponují vlastním vybavením – je zde bar, případně i kuchyně (restaurace).

Je jen na vás, který z těchto uzavřených prostor si na svou akci vyberete. K vánočním večírkům, firemním setkáním…dokonale sedí salonek „Podsvětí“, který svou podobou navozuje atmosféru hříchu a pokušení…

Pro rodinné obědy, narozeninové oslavy, svatební hostiny…jsou perfektní pak buď Rytířský sál, nebo salonek „Nebeský sál“ v prosvětleném stylu.

Hosté tu ovšem mohou využít i krásnou restauraci v zámeckém stylu – a to jak pro možnost uzavřených akcí, tak i pro běžné návštěvy, denně si tu dáte výborný oběd, večeři. Restaurace je v provozu jak ve všední dny, tak i o víkendu.

Veškeré akce vám zde rádi připraví přesně podle vašeho přání, na klíč. Zajistí catering, hudbu, výzdobu… Opravdu zde s ničím nebudete mít další starost.

Nespornou výhodou pro organizaci akcí právě zde je i možnost se ubytovat v některém z krásných hotelových pokojů.
Pokoje jsou úžasné, celou řadu z nich jsem viděla, jsou velmi prostorné, mnohé s božským výhledem do zámecké zahrady. Celková ubytovací kapacita je 20 lůžek + 7 přistýlek.

Zkrátka – pro soukromé události, večírky, oslavy, rodinná setkání, vánoční večírky… je Zámecká sýpka v Blansku opravdu úžasná! Oceníte zde i umístění v zámecké zahradě, kde se můžete procházet a trávit čas venku. Mimo to, v okolí je pestrá škála zajímavých výletních cílů!

A na závěr – zajet si do Zámecké sýpky můžete i jen tak, na oběd, večeři, nebo na bowling!

V samostatně stojící budově, která k Zámecké sýpce rovněž patří, najdete 8 drah, velkou zajímavostí je, že bowling zde aktuálně prošel rozsáhlou modernizací techniky, nic podobného na takto špičkové úrovni v okolí rozhodně není!
Konají se zde i různé bowlingové turnaje, pro víc info určitě sledujte Facebook Zámecké sýpky, viz odkaz níže.

Hotel, restauraci & bowling Zámecká sýpka najdete v Blansku na Dvorské 78/6a.

ODKAZ: ZÁMECKÁ SÝPKA BLANSKO / web, rezervace
ODKAZ: ZÁMECKÁ SÝPKA BLANSKO / facebook
ODKAZ: ZÁMECKÁ SÝPKA BLANSKO / instagram