Tip na výletní zastávku, nebo příjemný pobyt – představuji Zámeckou sýpku v Blansku

Opět mám pro vás inspiraci a doporučení na výlet – s příjemnou zastávkou na dobrý oběd, nebo dokonce s možností ubytování na více dnů. Nedávno jsem si udělala výlet do Blanska, kde jsem navštívila zdejší krásný hotel s restaurací, salonky a bowlingem – Zámeckou sýpku. Je to opravdu kouzelné místo v mnoha ohledech, v poklidné části města, obklopeno upravenou zámeckou zahradou. Můžete si dát ve zdejší restauraci oběd, večeři, pro ubytování vás rozhodně nadchnou i prostorné pokoje v krásném designu. Využít tu lze i nádherné salonky – pro nejrůznější oslavy, večírky, teambuildingy. A mimochodem, v budově, která se nachází v těsné blízkosti si můžete zahrát i bowling! Pozvánkou do Zámecké sýpky Blansko vám je i můj následující článek se spoustou fotek…

Inspirace na výletní místa v okolí Brna je moje oblíbené téma a věřím, že i celou řadu z vás rozhodně zajímají tipy, kam se z Brna vydat – do krásné přírody, za něčím dobrým k jídlu, nebo i za možností ubytování.

Dnes vás na jedno takové místo pozvu – najdete jej v Blansku, městu,  které je od Brna opravdu jen kousek. Zde se nechází zrekonstruovaný hotel s restaurací, salonky a bowlingem, Zámecká sýpka.

Právě zde jsem se byla sama nedávno podívat a upřímně, udělalo to zde na mě moc milý dojem. Pan majitel má rozhodně skvělý vkus a smysl pro každý detail, po rozsáhlé rekonstrukci tu budete obdivovat prvky dávné historie celé stavby, které se citlivě snoubí s nynějším stylovým pojetím.

Zámecká sýpka v Blansku je díky koncepci prostor přímo ideálním místem i pro nejrůznější akce, oslavy, večírky, firemní teambuildingy a také svatby.

Hostům je k dispozici Rytířský sál (restaurace) a dva oddělené salonky, každý ve svém jedinečném stylu. Restaurace i každý ze salonků mají kapacitu až 70 osob a disponuje vlastním vybavením – je zde bar, případně i kuchyně (restaurace).

Pro rodinné oslavy, setkání, menší svatební oslavy je skvělý salonek „Nebeský sál“ v prosvětleném stylu, naopak pro večírky, party…je ideální salonek „Podsvětí“, který svou podobou navozuje atmosféru hříchu a pokušení…

Hosté tu ovšem mohou využít i krásnou restauraci v zámeckém stylu – a to jak pro možnost uzavřených akcí, tak i pro běžné návštěvy, denně si tu dáte výborný oběd, večeři. Restaurace je v provozu jak ve všední dny, tak i o víkendu.

Veškeré akce, oslavy i svatby vám tu rádi zajistí na klíč, včetně cateringu, hudby…

O možnosti svateb, uzavřených akcí na Zámecké sýpce vám ovšem napíšu více už brzy – je to opravdu přímo ideální místo pro jakýkoliv soukromý event!

Jak jsem již zmínila, Zámecká sýpka disponuje i ubytovací kapacitou – což je skvělé zejména v ohledu zmiňovaných akcí, oslav, svateb…

Zajet si sem ovšem můžete i na víkend, nebo i více dnů. Pokoje jsou opravdu úžasné, celou řadu z nich jsem viděla, jsou velmi prostorné, mnohé s božským výhledem do zámecké zahrady. Celková ubytovací kapacita je 20 lůžek + 7 přistýlek.

V Zámecké sýpce pak často probíhají i různé zajímavé akce, degustace…sledujte Facebook Zámecké sýpky, kde se dozvíte víc!

Přímo odtud můžete podnikat celou řadu výletů, v okolí je možností „co vidět, dělat, zažít…“ opravdu až nespočet. Určitě nemusím zmiňovat Moravský kras, Macochu… V blízkosti je i mnoho cyklotras, kouzelné lesy a příroda, které přímo vybízí i k turistice.

K Zámecké sýpce pak patří i bowling – je tu celkem 8 drah, aktuálně bowling prochází rozsáhlou modernizací techniky, máme se tu na co těšit! O tom vám dám ale ještě vědět víc…

Hotel, restauraci & bowling Zámecká sýpka najdete v Blansku na Dvorské 78/6a.

ODKAZ: ZÁMECKÁ SÝPKA BLANSKO / web, rezervace
ODKAZ: ZÁMECKÁ SÝPKA BLANSKO / facebook
ODKAZ: ZÁMECKÁ SÝPKA BLANSKO / instagram