Katyba – jedinečné šperky z brněnské autorské tvorby

Jedinečné šperky z autorské tvorby designérů Katky a Jana Vermouzek jsem vám zde již představila, nicméně všechny ty do detailu propracované kousky – náhrdelníky, brože, prstýnky, dřevěné hodinky…si rozhodně zaslouží více pozornosti! Na eshopu www.katyba.cz, ale i v showroomu v paláci Jalta na Dominikánském náměstí totiž můžete neustále obdivovat i celou řadu novinek. Ty jsem vám zde také nedávno nafotila a ráda vám je představím ve svém následujícím článku!

Šperky Katyba jsou v mnoha ohledech skutečně výjimečné. Snoubí se v nich minimalistické pojetí, velmi kvalitní zpracování v každém detailu i nadčasový a moderní design. Pokud máte rádi takové šperky, které podtrhnou výjimečnost vašeho vlastního stylu, jsou právě ty od značky Katyba jednoznačně skvělou volbou!

Za značkou Katyba, jak již zmiňuji v úvodu, stojí brněnští designéři Katka a Jan Vermouzek. Pod jejich rukama vznikají originální šperky v moderním pojetí, za speciální pozornost pak jistě stojí i dřevěné hodinky v elegantním a jednoduchém stylu, které vyrábí přímo Jan Vermouzek.

Šperky Katyba – to jsou elegantní náhrdelníky, brože, prstýnky, náramky v mnoha stylech a typech provedení a samozřejmě i uvedené dřevěné hodinky. Každý kousek je originál, jedinečný v mnoha ohledech.

Tyto šperky jsou vyrobené z přírodních materiálů, jako jsou minerály, říční perly, dřevo z české krajiny, kůže, Jablonecké sklo, Swarovski krystaly, drahé kovy… Vybírat můžete dle preferovaných materiálů, barev, či stylu daného kusu.

Pokud se toužíte seznámit se šperky Katyba blíže, určitě vám doporučuji zajít se podívat do nového shoroomu v paláci Jalta. Zde si všechny šperky můžete prohlédnout, vyzkoušet… I já mohu potvrdit, že je až zážitek vidět tu krásu na vlastní oči. Jistě budete obdivovat i fakt, že tyto úchvatné kousky vznikly poctivou a tradiční ruční výrobou v malé brněnské dílně „Made at Home!“.

V showroomu se vám bude ochotně věnovat přímo Katka Vermouzek, která se s vámi ráda podělí o příběh každého ze šperků. Dozvíte se nejen z jakých materiálů je vyroben, ale i jakým postupem… Rázem si pak k takovému kousku vytvoříte i mnohem hlubší a osobnější vztah, neboť budete vědět vše o jeho vzniku. Jde o malý kouzelný obchůdek, kde budete vždycky dobře obslouženi.

Určitě vás osloví i dřevěné hodinky Katyba! Specifický způsob jejich výroby zaručuje, že se nikdy nevyrobí dva stejné kusy, získáte tedy vždy naprostý originál! Pro výrobu těchto hodinek se používá výhradně dřevo z Čech, které se ve výsledku kombinuje s ručně šitými koženými řemínky. O původu dřeva se pak dozvíte na kartičce přiložené v ručně vyrobené elegantní krabičce, ve které jsou hodinky zabaleny.

Všechny hodinky jsou osazeny strojky od renomovaného japonského výrobce Miyota.

Mezi celkem 20 modely dřevěných hodinek si můžete vybírat z několika velikostí, v klasickém, či více extravagantním pojetí. Pouzdra hodinek jsou pak jak v kulatém provedení, tak i ve tvaru trojúhelníku, či čtverce.

Mimo vlastní autorskou tvorbu pak Katyba vyrábí šperky přímo na míru a opravuje staré šperky, kterým vdechne nový život.
Do šperku si zde můžete nechat vložit také vlastní komponent, který si donesete – může to být třeba hezký kamínek od moře!

Šperky Katyba si zamilujete na první moment! Získají si vás oblíbené přírodní materiály, velmi kvalitní zpracování a zejména i jedinečný, osobitý design. Zastavte se do showroomu Katyba v paláci Jalta!

Kamennou prodejnu & showroom Katyba najdete v Brně na Dominikánském náměstí 2 v paláci Jalta, otevřeno je zde každý čtvrtek od 11. do 18. hodiny, příležitostně pak na základě domluvy i během pátku, soboty nebo neděle. Ale dobrá zpráva je že od prosince bude prodejna otevřená 4 dny v týdnu. Sledujte otvírací dobu na FB nebo www. katyba.cz.

Šperky si můžete objednat i přes e-shop – viz odkaz níže, vyzvednout a zaplatit přímo v kamenné prodejně v Jaltě.

ODKAZ: KATYBA / web, eshop
ODKAZ: KATYBA / facebook
ODKAZ: KATYBA / instagram