Inspirace z obchodu LITEX v brněnské Alfa pasáži!

Značku Litex jistě mnozí dobře znáte, patří k těm tradičním a stále velmi oblíbeným na českém módním trhu. Litex nabízí kvalitní oblečení pro sport i volný čas a hlavně, krásné plavky, které jsou v nabídce celoročně! V Brně obchod Litex najdete v Alfa pasáži, vybírat tu můžete jak plavky, tak i sportovní kousky, legíny, softshellové oblečení… Nedávno jsem vám tu pár zajímavých modelů nafotila pro inspiraci, mrkněte v článku! A pozor, na mnoho věcí tu aktuálně platí slevy, a to až do výše 50%!

Česká značka Litex patří k jedněm z mála, které se na české módní scéně drží v popředí zájmu již 31 let. Litex už se stal i jistým synonymem pro kvalitní sportovní módu a hlavně, pro plavky. Právě plavky Litex nabízí opravdu ve velmi pestrých kolekcích, a to jak pro ženy, muže, tak i děti.

Nespornou výhodou nabídky plavek je jejich celoroční dostupnost. Jak jistě víte, sehnat hezké a kvalitní plavky mimo sezónní letní měsíce bývá obvykle problém… Pokud ovšem zajdete do obchodu Litex, buďte si jistí, že je tu rozhodně koupíte – kdykoliv během roku.

V Brně se obchod Litex nachází přímo v centru, v prostorách Alfa pasáže na Jánské ulici.
Právě zde koupíte jak zmiňované plavky, tak i další kousky, které Litex v rámci svých kolekcí nabízí. Jak jsem již předeslala, Litex, to je zejména příjemné a kvalitní oblečení pro sport i volný čas.

Vyberete si zde stylové a musím uznat, že i velmi komfortní sety na cvičení – tedy legíny a sportovní topy, či podprsenky.

Legíny Litex jsou ušité z velmi příjemných materiálů, oceňuji i to, že jsou neprůhledné, nevyhrnují se a mají vyšší pas.

Vůbec legín je v obchodě Litex velmi pestrý výběr. Seženete zde jak ty ryze sportovní, tak i více volnočasové modely. Legíny jsou k dostání v mnoha barvách, vzorech, ale také délkách – mimochodem, my vysoké ženy tu seženeme i dostatečně dlouhé legíny, což bývá jinde poměrně problém…

Skvělé jsou i zateplené legíny – s nástupem chladnějších měsíců se rozhodně hodí!

Velmi příjemné je i oblečení pro běžné denní nošení, třeba mikinové tuniky, nebo šaty. Užijete je i v zimních měsících, kdy si pod ně můžete vzít právě legíny.

Tyto mikinové šaty jsou k dostání opět ve více variantách, střizích i barvách.

Zaujaly mě zde i teplákové soupravy – třeba tato v krémové barvě! A opět, tak příjemný materiál!

V obchodě Litex koupíte i funkční oblečení pro venkovní užití. Mají tu i věci ze softshellu, který je coby materiál přímo skvělý! Neprofoukne, zahřeje a je do určité míry i voděodolný.

Právě ze softshellu tu najdete jak bundy, tak i vesty! Skvělé jsou střihy a dostatečně dlouhé rukávy – oceníme opět my, s vyšší postavou.

Vrátím se ještě k plavkám – kolekce jsou totiž v ohledu střihů a modelů tak pestré!

Kromě klasických jednodílných a dvoudílných plavek je tu velký výběr modelů „tankini“, které důmyslně kryjí partie bříška.

Zkrátka, v obchodě Litex si rozhodně vyberete – ať už plavky, nebo pohodlnou sportovní a volnočasovou módu. A jak jsem zmínila, na mnoho věcí tu platí slevy do výše 50%, využijte toho!

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram