Gastro tip na sobotu! Slavnosti dobrého jídla & TOP Hot-Dog-House!

Nemáte plány pro zítřejší den? Měla bych pro vás jeden tip! Venku se snad konečně umoudřilo počasí – tak vyražte do centra Brna, na nám. Svobody ještě dnes i zítra, až do večera, probíhají Slavnosti dobrého jídla! Můžete tu ochutnat celou řadu vynikajících dobrot – a jednu bych vám chtěla doporučit. ;) Zastavte se u food trucku Hot-Dog-House – tady se totiž přesvědčíte, že i věc, jako hot-dog, může být připravena jako doslova gurmánská specialita! Mají to hodně vyladěný, skvěle ochucený a z těch nejlepších surovin. Vyzkoušela jsem a vynikající! Víc v následujícím článku, včetně spousty fotek!

Pokud nevíte, co zítra dělat, kam vyrazit a jak si co nejlépe užít sobotu, vyražte na nám. Svobody za gurmánským zážitkem! Konají se tady totiž každoroční Slavnosti dobrého jídla – akce, na které můžete ochutnat spoustu výborných specialit!

Na nám. Svobody je celá řada stánků, food trucků – a výběr je tady hodně velký! Je ovšem jeden stánek, respektive food truck, který stojí za větší pozornost. ;)

Jak jsem naťukla v úvodu, jde o food truck Hot-Dog-House, kde si na své přijdou hlavně všichni milovníci kvalitních hot-dogů!
Tady se ale přesvědčíte o tom, že rozhodně „není hot-dog jako hot-dog“! Hot-Dog-House se totiž právě na hot-dogy zaměřuje a vyladili je tady skutečně k dokonalosti.

Rozhodně se nejedná jen o nějaký nudný „párek v rohlíku“ – tento hot dog je skvěle ochucený, s omáčkou, zeleninou, ve výborné pečivu – žemli, kterou si Hot-Dog-House nechává speciálně péct a co je hlavní, tak všechno je z těch nejlepších surovin! A o tom to přece taky hlavně je, že? :)

Mimochodem, právě žemle v Hot-Dog-House zvlášť opékají zevnitř, a tak jsou krásně křupavé. ;)

Hot-Dog-House používá jen ty nejkvalitnější suroviny a hlavně párky, s vysokým podílem masa, od nejlepších dodavatelů. Párky jsou zcela bez lepku a hlavně, bez éček – a to na chuti také poznáte. ;)

Dáte si tu tři typy hotdogů – klasický s okurkou a zelím, mexický s nachos lupínky a pak s čedarem – ten jsem ochutnala já a byl boží!

Food truck Hot-Dog-House najdete zatím jen právě na nejrůznějších gastro akcích a festivalech, takže Slavnosti dobrého jídla jsou skvělou šancí jejich hot-dog vyzkoušet. Určitě vám bude chutnat, stejně, jako mně! :)

ODKAZ: HOT-DOG-HOUSE / facebook