Fashion TIP – Religion Clothing

Máme pro vás další fashion TIP, tentokrát s lehce provokativním a velmi originálním labelem RELIGION!

Pokud si obléknete cokoliv od značky Religion, můžete si být jistí, že zaujmete a vzbudíte pozornost. Tento label se totiž vyznačuje fakt netradičními a často tak trochu provokativními motivy. A to se nám právě moc líbí!!!:)

Religion Clothing je britská značka, která vznikla na začátku 90. let a inspirovala se „ulicí“ východního Londýna. Religion je směs anarchistických grafik a obchodních atributů, které značku posunuly do popředí světové módy a mediálního zájmu. Zastává přístup „žádný strach“ jelikož experimentuje s konstrukční technikou a trendy, které daly značce její rozmanitý vzhled „problémových“ oděvů rockové hvězdy.

A my jsme pro vás připravily malou „ochutnávku“ triček RELIGION – podívejte se na obrázek níže. Všechny kousky pak seženete přímo na dobírku, přes Facebook značky. Odkaz je zde: Religion Clothing na Facebooku (možnost objednávek na dobírku přes zprávy): RELIGION CLOTHING

Jo a ještě jedna super věc – věřte, že budete v oblečení Religion originální! Vozí se k nám totiž vždy jen velmi limitovaný počet daných kusů, takže si můžete být jistí, že nebudete jen tak s někým „jako přes kopírák“ :) A jedna dobrá zpráva pro nás, holky – vybírat můžete klidně i z panských triček – dělají se totiž ve velikosti XS, která sedne i nám ;)

Oficiální web Religion Clothing: RELIGION CLOTHING PRAGUE

Religion Clothing