Džínová inspirace z Plaza Fashion Store

Džíny? Tak tuto fenomenální módu milujeme asi všichni, že? Džíny jsou zkrátka nesmrtelné a budou se nosit pořád. A práve džínů a džínové módy se týka i náš módní tip.

Já osobně džíny miluju. Modrý denim je pro mě něco jako „magnet“, zkrátka už mnoho let mám neustálou potřebu kupovat si nové a nové kousky – i když jde pořád o to stéjné – o džíny. Jenže, je tolik druhů, střihů, zpracování, barev, že jsem zjistila, že mi stále spoustu modelů chybí. A s tím se nehodlám jen tak smířit:) Takže pořád hledám, sháním, zkouším…zkrátka džíny jsou zásadním kouskem mého šatníku a věřím, že spousta z Vás to má stejně.

Photo 30.10.14 10 19 34

V tomto módním speciálu se tedy zaměříme na džíny –  a to hned velmi exkluzivní. Exkluzivní jednak značkou, zpracováním, ale také cenou. Džínovou inspiraci jsem totiž pro Vás nafotila v obchodě PLAZA FASHION STORE, který jsme Vám už dříve u nás na blogu představily. Jedná se o nově otevřený store s módou, kde koupíte spoustu nádherných kousků od mnoha známých značek, ovšem za skvělé ceny, protože se často jedná o outletové modely. 

Ale dost řečí – jdeme na ty džíny:)

Úžasné kousky džínů koupíte v PLAZA FASHION STORE od značky FRACOMINA. Jedná se o krásně zpracované modely, často s různým zdobením a aplikacemi, které celý model obzvláštní. Jsou to opravdu nádherné kalhoty, které nikde jinde nekoupíte. A navíc, cena je skvělá – uvidíte ji na zvětšených fotkách ve fotogalerii.

 

d3
d6

d4

d5

 

d2

 

Dojem na mě udělaly i květované džíny značky MAISON ESPIN, kterou obchod PLAZA FASHION STORE exkluzivně dováží pro Českou a Slovenskou republiku.

d10

V PLAZA FASHION STORE si můžete vybrat i z široké nabídky džínů od proslulé značky ARMANI JEANS. Jsou to velmi kvalitní džíny, klasických střihů, které sluší každé postavě.

d12

Kromě výše zmíněných značek v obchodě koupíte džíny ještě od dalších známých labelů, mezi kterými nechybí značky DIESEL, REPLAY, nebo MET.

Na další povedené kousky se mrkněte do naší fotogalerie – nebo ještě lépe, zajeďte si do PLAZA FASHION STORE všchny modely osobně prohlédnout:)

Naše další články o obchodě PLAZA FASHION STORE si můžete přečíst zde:  PLAZA FASHION STORE by Cool Brno Blog

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/FACEBOOK

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/E-SHOP/WEB

Plaza Fashion Store najdete v Brně na Heršpické ulici 1013/11D