Denimová inspirace jinde, než na kalhotách!

Další díl našeho džínového speciálu je tu! Tentokrát jsme pro Vás sestavily ale tak trochu jinou riflovou isnpiraci, než byste asi v první moment očekávali!:)

Když se řekne „džínovina“, denim, rifle…každý si hned jako první vybaví modré kalhoty z tak charakteristického materiálu, který dobře všichni známe. Ano, je pravda, že pojmy riflový materiál a kalhoty šly už od počátku své existence pěkně ruku v ruce.

Postupem času se ovšem modrý denim začal na stálo zabydlovat v naší šatní skříni a objevoval se i na jiných kouscích oblečení, než byly jen kalhoty…

A proto jsme dnešní téma z oboru DŽÍNY zasvětily úplně jiným modelům, než jsou kalhoty. Těm jsme se tento týden věnovaly (a ještě budeme) už dost. 

Vybraly jsme proto pár zajímavých oděvů a sestavily tuto koláž – všechny kousky jsou k dostání od značek, které dobře znáte (a samozřejmě je najdete i v Brně).

TIP: pro více informací o daném produktu (značka, cena, e-shop, kde se dá onen kousek zakoupit), klikněte na dané oblečení pod obrázkem, dozvíte se víc:)

denim LOVE