Doporučuji vám – fototerapii v centru ViaRa Salve

Už jste někdy slyšeli o „fototerapii“? Při fototerapii na nás působí jedinečné spektrum světelného záření v zařízení jménem „Led Bed“ – to je podobné soláriu, ovšem k opálení pokožky zde nedochází. Působení světelného záření zde má velice přínosný účinek na naše zdraví, posiluje imunitu, spouští v těle ozdravné procesy a celkově působí velice příznivě. Já jsem vám již o fototerapii na svém blogu psala, nicméně, určitě si právě tato jedinečná procedura zaslouží více prostoru – proto, čtěte dál!

Věřím, že i díky situaci u nás během posledních měsíců, jsme si určitě uvědomili důležitost našeho vlastního zdraví. O zdraví je důležité pečovat a samozřejmě je podstatné myslet také na prevenci. Způsobů, jak se sami o sebe můžeme starat, je rozhodně celá řada – počínaje zdravým stravováním, dostatečným pohybem… Ovšem, ani to někdy není dostačující.

Žijeme v hektické době, kdy jsou na nás kladeny čím dál vyšší nároky. Navíc, velice časté jsou i různé civilizační choroby, alergie, ekzémy… A ty se léčí a zbavuje se jich opravdu jen velice těžko.

Právě vám chci určitě doporučit právě fototerapii, která dokáže, řekla bych až zázraky! Já už vám o této unikátní terapii na svém blogu psala, můj článek naleznete ZDE.

Fototerapii nabízí jako jedni z mála v Brně ve zdravotnickém zařízení ViaRa Salve na Poštovské 3/5.

Právě zde poskytují celou řadu jedinečných služeb – procedur, terapií, ale i diagnostiku těla, kdy jsou schopni detekovat mnohé problémy, ale i nemoci.

Naprosto jedinečná je zde právě fototerapie – ta je využívána mimo jiné pro léčbu i regenaraci. Jedná se o naprosto bezpečnou metodu, která je efektivní v mnoha ohledech péče o zdraví, navíc má i estetický přínos. Fototerapie navíc nemá žádné negativní účinky.

Fototerapie probíhá v zařízení, které je vzhledem velice podobné soláriu, nazývá se „Led Bed“, nicméně pokožce nedává opálení. Působením jedinečného spektra světelného záření pak dochází k příznivým vlivům na pokožku, ale i celé tělo (světlo proniká i hluboko pod pokožku).

Pomocí intenzivního červeného, infračerveného a modrého světla procházejí do pokožky fotony (mikroskopické částice světla), které podporují mikrocirkulaci krve, hojenístimulují funkci buněkzlepšují lymfatickou drenáž zvyšují tvorbu kolagenu a elastinu.

Působení fototerapie je i velice účinné pro hojení poúrazových stavů, ulevuje od bolesti, urychluje rehabilitace, působí pozitivně na alergie, ekzémy a je prokázaný i dobrý vliv na  psychiku.

Velice přínosná je fototerapie i na podporu imunitníno systému – což právě v aktuálním období je rozhodně dobré brát v potaz. Je vědecky prokázané, že fotobiomodulace působí jednak preventivně a jednak i léčivě na virové a bakteriální patogeny včetně aktuálního coronaviru Covid 19.

Ideální je podstoupit několik fototerapeutických procedur v krátkém časovém sledu (např. 5-10 terapií s opakováním po dnu či dvou).

Výsledky fototerapie pocítíte a uvidíte (např. v případě působení na pokožku, ekzémy…) opravdu už brzy, obvykle již po druhé terapii.

Sama v účinnost této metody opravdu věřím, dokonce jsem se rozhodla právě fototerapií v centru ViaRa Salve spojit své jméno, výsledkem naší spolupráce je pak mimochodem i tato vydařená reklama. :)

Pokud máte vleklé zdravotní obtíže, trápí vás ekzémy, alergie, postrádáte životní sílu a energii…rozhodně vám doporučuji si kúru fototerapií „naordinovat“. Obrovský efekt uvidíte a pocítíte již velice brzy!

Centrum ViaRa Salve najdete na Poštovské 3/5.

ODKAZ: VIARA SALVE / web
ODKAZ: VIARA SALVE / facebook
ODKAZ: VIARA SALVE / instagram