Doporučuji – příměstské tábory pro děti SMART BRICKS!

Hledáte inspiraci, jak dětem vyplnit volné dny o prázdninách, nejlépe tak, aby se zabavily, něco nového se naučily a byly mezi dětmi? Ideální jsou samozřejmě příměstské tábory! A právě tipem na skvělé příměstské tábory v Brně vám bude i můj článek. Chci vám doporučit příměstské tábory v centru SMART BRICKS® – v tomto centru pořádají příměstské tábory (ale i dětské kroužky) zaměřené na oblíbené stavebnice LEGO®! Děti si zde staví z edukativních stavebnic LEGO®, které jsou unikátní – hotové výrobky se i učí programovat. Příměstské LEGO® tábory jsou zde opravdu super, moji dva synové se jich loni zúčastnili a oba byli nadšení. I letos můžete na tyto příměstské tábory své děti přihlásit, stále mají volná místa! Pro víc informací čtěte dál… 

Letní prázdniny jsou pro nás, rodiče, v jednom ohledu často problematické – a to jak dětem vyplnit volný čas. Málokdo z nás si může vzít na dva měsíce dovolenou a dětem se věnovat, proto jsou naprosto skvělým řešením – pro rodiče i děti – letní příměstské tábory.

Děti se tu zabaví, naučí se mnoho nového, poznají nové kamarády…a vy můžete mít dobrý pocit, že děti tráví prázdniny skvělým způsobem.

Příměstských táborů je celá řada, já vám chci ale doporučit ty, kterých se loni účastnili oba mí synové. Jde o příměstské tábory v krásném výukové centrum Smart Bricks®, které najdete v Brně – Slatině na Jihomoravském náměstí 1.

Toto centrum se zaměřuje na aktivity s edukativními stavebnicemi Lego® – jedná se o speciální stavebnice této značky, které v obchodech obvykle neseženete. Z těchto speciálních stavebnic zde děti staví pokročilé modely, často podle návodů v iPadech, které zde děti mají k dispozici. Hotové modely pak děti i samy (pod instruktáží a s návody) programují – výrobky se pak různě pohybují, mají různé funkce, vydávají zvuky, svítí… Zkrátka, je to opravdu nesmírně zábavné! A to vám mohu potvrdit jak ze své vlastní zkušenosti, tak ze zkušenosti mých synů. :)

Já jsem si tyto stavebnice v centru SMART BRICKS® také vyzkoušela, stavění těchto unikátních stavebnic má hodně co do sebe. A nadšení byli i mí synové, kteří oba LEGO® milují. A ruku na srdce, kdo také ne? ;) Stavebnice LEGO® baví snad každého a rozhodně to není záležitost jen „pro malé děti“. Stavění stavebnic LEGO® navíc pozitivně rozvíjí dětskou motoriku, vlastní kreativitu, roste i přirozený zájem o vědu a techniku obecně.

Zpátky ale k letním příměstským táborům, které v centru SMART BRICKS® pořádají – a mají volná místa i na tyto prázdniny!
Skvělá je nově i možnost děti na zdejší příměstské tábory přihlásit buď na celý turnus, nebo na jednotlivý den (dny). Může vám to usnadnit situaci s hlídáním dětí.

Pro děti je na příměstských táborech v centru SMART BRICKS® připravený pestrý program na celý den. Děti zde tráví čas aktivně, staví z edukativních LEGO® stavebnic, hrají hry, soutěže, tráví ale i čas venku, sportem a dalšími aktivitami. Samozřejmostí je pak zajištění stravování – svačinek, oběda a pitného režimu.

Co chci také zmínit – nádherné jsou i prostory tohoto centra, mně a hlavně, mým klukům se tu moc líbilo. Prostory centra jsou nové, moderně zařízené, klimatizované.

Zkrátka, za mě jsou tyto příměstské tábory opravdu skvělou volbou. A uvidíte, vaše děti tu budou naprosto nadšené! ;)

Na kroužky v centru Smart Bricks® se můžete přihlašovat ZDE.

Výukové centrum Smart Bricks® najdete v Brně – Slatině na Jihomoravském náměstí 1.

ODKAZ: SMART BRICKS® / web, tábory
ODKAZ: SMART BRICKS® / facebook
ODKAZ: SMART BRICKS® / instagram