Představuji: nádherné plavky české značky OPIIUM

Dámy, dnes mám pro vás jedinečnou inspiraci – kterou právě teď, v létě, mnohé určitě uvítáte! Chci vám představit krásné, originální a kvalitní plavky od české značky OPIIUM! Pár těchto plavek jsem vzala s sebou na dovolenou na nafocení a můžu potvrdit, jsou to opravdu dokonalé kousky. :) Víc informací k této značce, plavkám a také, spoustu fotek, najdete v následujícím článku!

Moc ráda podporuji českou módní tvorbu, zvláště, pokud se jedná opravdu o výjimečné, originální a zajímavé věci, které nepostrádají vlastní styl. A také, na které v běžných obchodech rozhodně jen tak nenarazíte!

A přesně to je případ také české značky OPIIUM, která nabízí sportovní oblečení, ale také naprosto dokonalé plavky! A právě tyto plavky vám chci představit i prostřednictvím svého článku.

Zcela upřímně, sehnat v běžných obchodech hezké, originální a hlavně, také kvalitní plavky, to je poměrně problém. Alespoň, já sama to takto vnímám a věřím, že mi v tom mnohé dáte za pravdu. Zkrátka, pokud si i v ohledu plavek potrpíte na jedinečnost vlastního stylu, je často těžké nějaké hezké kousky najít.

Proto vám chci doporučit právě plavky od české značky OPIIUM – které jsou doslova dokonalé! Sama jsem se s touto značkou seznámila teprve nedávno, kdy jsem vzala několik kousků plavek na nafocení na dovolenou. Měla jsem tak možnost si plavky prohlédnout, vyzkoušet… a mohu vám říct, jsou opravdu skvělé!

Plavky OPIIUM jsou stejně, jako další produkty této značky, šité výhradně v České republice. Zásadní je velká kvalita, na kterou se v případě plavek OPIIUM můžete rozhodně spolehnout. 
Plavky OPIIM jsou totiž ušité z dvojité vrstvy látky, jsou proto velice pevné. Bohužel, jistě máte také zkušenost, že mnohé jiné plavky postupem času, z důvodu častého namáčení, působení mořské soli, chloru…ztrácí svou pevnost, vytahávají se a povolují…a jsou často záležitostí pouze na jednu sezónu. 
To vám však v případě plavek OPIIUM rozhodně nehrozí. :) Látky jsou velmi kvalitní a opravdu drží svůj tvar a pevnost.

Nádherné jsou také barvy použitých látek! Najdete mezi nimi oblíbené stálice – pudrově růžovou a fialkovou, tělovou, růžovou, ale také modrou, zelenou… Materiály jsou v lehounkém lesku a na slunečním světle se třpytí, vypadají úchvatně – já věřím, že je to patrné také z mých fotek. ;)

Perfektní jsou také střihy! Plavky jsou v zajímavých a v některých případech netradičních střizích, které dávají skvěle vyniknout křivkám ženské postavy. Některé modely mají i zajímavé průstřihy, vázání na zádech, pletená ramínka… Zkrátka, věřím, že si mezi plavkami OPIIUM každá vybereme takové, které se budou líbit. :)

Mimochodem, plavky mají také skryté švy, působí tedy velice uceleným a kompaktním dojmem.

Zkrátka milé dámy, v těchto plavkách rozhodně vyniknete! Já jsem se v nich cítila úžasně. A mimochodem – třeba jednodílné plavky OPIIUM můžete nosit i pro běžné nošení, jako nádherné a originální body. Mrkněte na eshop, kde mají plavek spoustu, a to jak jednodílné, tak i ty dvoudílné! ;)

ODKAZ: OPIIUM / web, eshop
ODKAZ: OPIIUM / facebook
ODKAZ: OPIIUM / instagram