Představuji: Pod nebem – privátní tábořiště u Němčiček!

Hledáte inspiraci na výlet, dovolenou, tip, kam vyrazit třeba s partou přátel, do přírody? Pak si určitě přečtěte můj článek! Chci vám totiž představit nádhernou novinku – privátní tábořiště v samém srdci přírody, kousek od Brna! Tábořiště se jmenuje POD NEBEM a je to místo, kde zažijete ten pravý odpočinek, daleko od ruchu a starostí běžných dnů. V areálu tábořiště se můžete ubytovat ve vlastních stanech, ale je tu i kouzelná dřevěná chatička, vybavená kuchyňka, sociální zařízení, ohniště… A výhodou je, že tu budete jen vy! Tábořiště POD NEBEM je totiž soukromé a v rámci pronájmu ho máte jen pro sebe. :) Byla jsem se zde podívat a ten klid a pohoda tady, to prostě stojí za to!

Věřím, že každý z nás občas touží po „útěku“ od starostí běžných dnů, do přírody, kde najdeme klid, pohodu, relax, kde si můžeme užívat nevšední zážitky a výlety do okolí.
Zvláště po náročném a stresujícím období, které máme všichni za sebou, kdy jsme čas trávili v lockdownu hlavně doma, je právě výlet a pobyt v panenské přírodě doslova balzámem na duši.

Pokud tedy hledáte tip, kam na takové místo vyrazit, rozhodně si přečtěte následující řádky! Věřím, že mnozí z vás stále hledáte inspiraci a tip, kam vyrazit během prázdnin – a to i v rámci naší země, kdy nemusíte řešit žádná složitá koronavirová opatření a restrikce.

Chci vám doporučit kouzelné privátní tábořiště POD NEBEM, uprostřed přírody, v lesích, které najdete jen kousek od Brna, u Němčiček! Právě zde můžete strávit příjemné dny, v klidu, pohodě a ve zcela jiném režimu, než jste zvyklí. 

Toto soukromé tábořiště je v provozu chvíli – a stále tu mají volné termíny na ubytování, a to i během tohoto léta! Kapacita tábořiště je až 20 osob a jak jsem zmiňovala, pronajímáte si vždy celý areál, kde budete jen vy a vaši přátele, rodina, zkrátka ti, které vezmete sebou. ;)

Areál tábořiště je velký, máte zde prostor na ubytování ve vlastních stanech. Ovšem, je vám plně k dispozici i další vybavení! Součástí tábořiště je vybavená kuchyňka, kde si můžete uvařit, ohniště, relaxační síť, venkovní sprcha, záchod, k použití je zde užitková voda (o zásoby pitné vody vám bude také postaráno).

V areálu tábořiště pak najdete i kouzelnou dřevěnou chatičku, kterou rovněž můžete využít – vyspí se v ní dva lidé, chatka je zastřešená, s velikým skleněným oknem – je odtud výhled přímo do lesa.

Můžete zde zažít spoustu dobrodružství, třeba jak to znáte z dětství, z táborů! Večerní posezení u ohně s kytarou, opékání špekáčků, pro děti vymyslete hry a soutěže, noční stezky odvahy…má to tu rozhodně velké kouzlo.

V okolí je navíc mnoho zajímavých míst, jako dělaných pro výlet! Jen malý kousek pěšky odtud jsou známé Ovčí terasy, kam můžete dojít procházkou – spojíte třeba s obědem, za pozornost stojí i krásné rozhledny v okolí, třeba rozhledna ve Velkých Pavlovicích, nebo rozhledna Kobylí.

Celé okolí Němčiček, sousedních Bořetic, Velkých Pavlovic…je nádherné, věřím, že jistě znáte. V Bořeticích pak najdete vyhlášené bistro & kavárnu Dvorek, je tu mnoho kouzelných vinných sklípků, vinařství…

Přímo v Němčičkách, které jsou z tábořiště kousek, pak je i Black Rose Ranch – další možnost výletu a vyžití.

Tak co říkáte? Pár dnů strávených na takovém místě, v srdci přírody, v jiném režimu, než jste zvyklí…ideální nápad!

Rezervaci privátního tábořiště POD NEBEM je možné realizovat přes Facebook a Instagram (viz odkazy níže) – stačí napsat do zpráv, případně se můžete ozvat na email podnebem.cz@gmail.com

ODKAZ: POD NEBEM / facebook
ODKAZ: POD NEBEM / instagram