Doporučujeme Ladie’s Gym!

Milé dámy, stále nevíte, kde si v Brně nejlépe zacvičit?  Doporučujeme Ladie’s GYM!

Věřte, že i já jsem dlouho hledala místo, kde bych se cítila příjemně, kde by byla co nejširší škála služeb a hlavně, kde by na mě, splavenou a upachtěnou během cvičení, nikdo (a tím myslím hlavně zástupce mužského pohlaví) zbytečně nezíral! A věřte, po dlouhém hledání a vyzkoušení celé řady fitness center jsem našla to pravé! Takže, vřele doporučuji Ladie’s Gym, kde se o vás postarají, sestaví vám to správné cvičení „šité“ přesně na vaše potřeby a hlavně, budete v té nejlepší, čistě dámské společnosti.

V Ladie’s Gymu na vás čeká klasické fitness centrum vybavené celou řadou nejmodernějších přístrojů, kromě toho můžete využít široké nabídky sálových aktivit, nově ve zvětšeném aerobním sále (Yoga, Pilates, TRX…), já osobně mám skvělé zkušenosti se cvičením na Power Platu, super je také Vacu Body Space. Stále víc a víc oblíbený H.E.A.T.  Odpočinout si můžete ve wellness zóně na masáži, ve whirpoolu a solárku.

Ladie’s Gym toho nabízí ještě mnohem víc – tady je odkaz na stránky, kde najdete kompletní seznam služeb: Ladie’s Gym v Brně 

V nadcházejících týdnech vám přineseme také soutěž o volné vstupy právě do tohoto fitka – takže určitě sledujte náš blog, ať vám nic neuteče!

A pro vaši představu, v jakém prostředí budete cvičit, máme pár fotek ve fotogalerii. Věříme, že budete maximálně spokojené :)