Speciál o obočí 1.díl

Milé dámy, máme pro Vás připraven speciál o obočí a tohle je jeho 1.dil!

Dnes vám chceme předvést pár „domácích“ tipů, díky kterým bude vaše obočí zkrátka perfektní.

Upravené, přitom „přírodní“, husté a co nejširší – takové obočí teď prostě letí. Možná stejně, jako já, obdivujete supermodelku Caru Delevingne, která svoji image přírodní krásky staví právě na super hustém a rozčepýřeném obočí (jak vypadá se můžete mrknout tady: CARA DELEVINGNE )

V případě Cary už je to možná trochu extrém (mně přijde rozhodně hodně cool), ale i tak vám upravené a „přírodní“ obočí může pomoct k dokonalému vzhledu. Pokud si totiž uděláte make up (síla krytí dle potřeby vaší pleti), stačí lesk na rty, řasenka a super obočí k tomu vypadat dobře:)

A jak to dělám já? Na obočí používám dvě základní věci – je to obyčený tmavohnědý stín na oči (barvu si přizpůsobíte svému obočí) – já mám oblíbený od Sephory, odstín č. 84 Cookie Crunch. Ten nanáším krátkým tupým štětcem po celé délce obočí a zároveň s ním upravím i šířku – ale nepatrně, vše musí působit přirozeně. Pro větší efekt – viz Cara – lze použít i stín černý, ale pak čekejte od okolí narážky typu „Brežněv“ :)

Obočí pak rozčešu, lehce dobarvím a hlavně zafixuji speciální řasenkou, v mém případě opět od Sephory – Lash & Eyebrow Mascara, odstín hnědý.

Vyzkoušíte taky?:)